current views are: 1

28 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση14:14

Κουλιανού, Κωστέτσος, Γαβαλάς: Όλοι αποχαιρετούν τον δικό τους Μιχάλη Ασλάνη!

Η είδηση του θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη συγκλόνισε τόσο τον χώρο της μόδας όσο και της σόουμπιζ. Από την ώρα που έγινε γνωστό το τραγικό γεγονός τα συλλυπητήρια και τα μηνύματα φίλων και γνωστών του στα social media έχουν πάρει «φωτιά». 

Δημοσίευση 14:14’
αρθρο-newpost

Η είδηση του θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη συγκλόνισε τόσο τον χώρο της μόδας όσο και της σόουμπιζ. Από την ώρα που έγινε γνωστό το τραγικό γεγονός τα συλλυπητήρια και τα μηνύματα φίλων και γνωστών του στα social media έχουν πάρει «φωτιά». 

Συγκλόνισε η είδηση του χαμού του. Από την ώρα που έγινε γνωστό το τραγικό γεγονός τα συλλυπητήρια και τα μηνύματα φίλων και γνωστών του Μιχάλη Ασλάνη στα social media έχουν πάρει «φωτιά». 

«Έφυγε ένας από τους πιο γλυκούς και αυθεντικούς ανθρώπους που εγώ γνωρίσει σε αυτό το χώρο. Πάντα με το χαμόγελο κι έναν καλό λόγο για όλους»,έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Καλό ταξίδι φίλε μου Μιχάλη, αφήνεις ένα τεράστιο κενό πίσω σου, θα μας λείψεις τόσο πολύ σε όλους μας που σε αγαπήσαμε!», ήταν το μήνυμα της Χριστίνας Αλούπη. Με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να συμπληρώνει: «Κάποια πράγματα δύσκολα τα πιστεύει κανείς. Σοκ, θλίψη και απορία. Καλό ταξίδι Μιχάλη…».

Ο Βασίλειος Κωστέτσος ανήρτησε μια φωτογραφία με τον αδικοχαμένο σχεδιαστή και έγραψε ως λεζάντα: «Αντίο αγάπη μου καλό ταξίδι», ενώ η Βίκυ Κουλιανού τον αποχαιρέτησε στο tlife με λόγια που συγκινούν: «Θέλω να πω καλό ταξίδι στον Μιχάλη. Ο Μιχάλης μου άλλαξε ολόκληρη τη ζωή. Δεν θα είχα κάνει τίποτα από όλα αυτά. Αν δεν ήταν εκείνος δεν θα είχα κάνει τίποτα, δεν θα είχα γίνει μοντέλο. Εκείνος με παρότρυνε… Είχα δουλέψει άπειρες φορές μαζί του, από παιδάκι ήμουν μαζί του… Με ανακάλυψε εκείνος μέσα σε ένα λεωφορείο. Δεν οδηγούσε κι έτσι συναντηθήκαμε εκεί. Ούτε καν τον γνώριζα, ήμουν δεκατεσσάρων…

Δουλέψαμε πολλά χρόνια μαζί πριν φύγω για το εξωτερικό και πάντα ευχόμουν για τα show του Μιχάλη. Τα τελευταία χρόνια μόνο τον είχα χάσει και μάθαινα από κοινούς μας φίλους ότι δεν ήταν πολύ καλά. Τελευταία φορά τα είχαμε πει όταν με φιλοξένησε στο σπίτι του στη Μύκονο πριν από τέσσερα χρόνια περίπου. Ο Μιχάλης εκτός από υπερταλαντούχος ήταν άνθρωπος! Ένα μωρό παιδί, γενναιόδωρος σε όλα και πάρα πολύ ευαίσθητος όπως είναι όλοι οι γενναιόδωροι άνθρωποι. Εύχομαι εκεί που πηγαίνει να βρει μια τεράστια αγκαλιά η οποία θα είναι αληθινή και θα του αρμόζει!».

Η Ναταλία Γερμανού με τη σειρά της απάντησε σε ανάρτηση που αφορούσε τον θάνατό του, αναφέροντας: γιατι τα ευαίσθητα πλάσματα λυγίζουν πρώτα. Θα δούμε όλοι μας πως τα χυδαία δεν τα σκιάζει φοβέρα καμιά» για να συμπληρώσει λίγο αργότερα: «Ο Παράδεισος ορθάνοιχτος για σένα τρυφερέ μου Μιχάλη. Παραήσουν καλός για “εδώ” τελικά».

«Ο άνθρωπος που αγαπούσε τα χρώματα, τώρα θα αρκεστεί να περιβάλλεται από το μόνιμο μπλε του ουρανού… Γεια σου Μιχάλη θα μας λείψεις» έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς.