Πλήρως έχει απομυθοποιήσει το επάγγελμα της τραγουδίστριας η Έλλη Κοκκίνου, γεγονός που την οδήγησε στο επόμενο επαγγελματικό της βήμα, με παρότρυνση βέβαια της μητέρας της, μαζί με την οποία δημιούργησαν τον αγγλόφωνο παιδικό σταθμό «Happy Faces» στη Γλυφάδα.

«Πηγαίνω κάθε μέρα στις 9.30 το πρωί εκεί. Είναι πολύ πιο υγιής η ζωή μου τώρα και αυτό μου αρέσει. Δεν απαρνιέμαι τίποτε από το παρελθόν μου. Αντίθετα, ευχαριστώ τον Θεό που πρόλαβα να ζήσω τις ένδοξες στιγμές των νυχτερινών μαγαζιών, γιατί με εκείνα τα χρήματα μπόρεσα να επενδύσω και στον παιδικό σταθμό, με τον οποίο νιώθω μια ασφάλεια...

... Λατρεύω τη δουλειά της τραγουδίστριας, αλλά δεν θα έδινα τη ζωή μου γι' αυτήν», λέει στο περιοδικό People και καταλήγει: «Δεν εξιδανικεύω το επάγγελμά μου, ούτε θεωρώ ότι είναι η πιο σημαντική δουλειά του κόσμου. Το τραγούδι ήταν και είναι σίγουρα η καψούρα μου. Έβγαλα πολλά χρήματα στο παρελθόν και ήταν ευλογία που μπόρεσα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Τα απομυθοποίησα όλα, όταν γεννήθηκε το παιδί μου».

Απόλυτα συνειδητοποιημένη η ερμηνεύτρια...