Τη θέση της συζύγου που θα σταθεί - και θα ποζάρει για τους φωτογράφους - στο πλευρό του Tom Cruise, διεκδίκησαν γυναίκες ανά τον κόσμο που πέρασαν από «οντισιόν» της… Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας. Τελικά η «τυχερή» ήταν η Katie Holmes, αν και ο γάμος κατέληξε σε επεισοδιακό διαζύγιο.

Αυτά υποστηρίζει μια γυναίκα από τη Νορβηγία, που υπήρξε σαϊεντολόγος, σε δημοσίευμα του αυστραλέζικου γυναικείου περιοδικού «Women’s Day» και του blog «The Underground Bunker».

Η Anette Iren Johansen αποκαλύπτει ότι δέχθηκε πρόσκληση για να περάσει από ακρόαση στην Κοπεγχάγη στις αρχές του 2005. Την εποχή δηλαδή που ο Tom Cruise αναζητούσε νύφη, μετά τον χωρισμό του από τη Nicole Kidman.

Η Johansen, που ήταν τότε 27 ετών, δεν γνώριζε ότι με την εν λόγω ακρόαση αναζητούσαν την επόμενη σύζυγο του διάσημου ηθοποιού. «Μου έκαναν πολλές ερωτήσεις για τη ζωή μου, την οικογένειά μου, για όσα έκανα για τη Σαϊεντολογία. Εκείνη την εποχή μιλούσαν πολύ για τον Cruise» λέει. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έψαχναν γυναίκα για τον Tom Cruise».

Μετά την ακρόαση, της ζήτησαν να υπογράψει συμφωνητικό ώστε να μην αποκαλύψει τίποτα από όσα συνέβησαν σε κανέναν. Μάλιστα μετά από 15 ημέρες, όπως εξηγεί, δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν εκπρόσωπο της εταιρείας παραγωγής «Golden Era» που της έκανε προσωπικές ερωτικές ερωτήσεις. 

Nα σημειωθεί ότι η Johansen δεν είναι η πρώτη γυναίκα που μιλάει δημοσίως για την... «οντισιόν». Τα ίδια είχε υποστηρίξει πριν μερικά χρόνια και η ηθοποιός Nazanin Boniadi. Σύμφωνοι με τα λεγόμενα των δυο κυριών είναι και πρώην σαϊεντολόγοι, οι οποίοι επιβεβαιώνουν ότι η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας αναζητούσε με αυτόν τον τρόπο την επόμενη σύζυγο του Tom Cruise. Ωστόσο, η Εκκλησία το διαψεύδει. Λογικό...

TAGS