Πριν λίγες μέρες η Monica Bellucci ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Γάλλο ηθοποιό Vincent Cassel.

Η ιστοσελίδα της ιταλικής Vogue αναπαρήγαγε την είδηση πως φήμες θέλουν την ηθοποιό να είναι ερωτευμένη με τον Ρώσο επιχειρηματία Telman Ismailov, με τον οποίο μάλιστα διατηρούν φιλική σχέση από το 2009. H γνωριμία τους έγινε εκείνη τη χρονιά κατά τη διάρκεια εγκαινίων ξενοδοχείου ιδιοκτησίας του. Εκείνος ως λάτρης του ωραίου φύλου την φλέρταρε και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα εκείνη ενέδωσε, καθώς ο γάμος της με τον Cassel βρισκόταν σε κρίση.

Ποιος όμως είναι ο επιχειρηματίας που κατέκτησε την καρδιά του πιο φημισμένου sex symbol της εποχής; O Telman Ismailov είναι διάσημος Ρώσος επιχειρηματίας με καταγωγή από το Αζερμπαϊτζάν. Είναι ο ιδιοκτήτης του ομίλου εταιρειών AST Group που δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες. Γεννημένος στο Baku, πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, στις 26 Οκτωβρίου του 1956, κατάγεται από πλούσια οικογένεια και είναι το δέκατο παιδί από τα δώδεκα της οικογένειάς του. Και ο πατέρας και η μητέρα του είναι Εβραίοι.

Όταν το 1989 ο Telman έκανε τα λαμπερά εγκαίνια του νέου του ξενοδοχείου προκάλεσε το μένος του τότε πρωθυπουργού της Ρωσίας, Vladimir Poutin καθώς θεώρησε ότι έριχνε χρήματα στο εξωτερικό και όχι στην πατρίδα του. Τον Ιούνιο του 2013 ο Ismailov αγόρασε την ομάδα ποδοσφαίρου του Ισραήλ Βeitar Jerusalem FC. Αποτελεί μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες φιγούρες στον επιχειρηματικό κόσμο ξοδεύοντας 1,4 εκατομμύριο δολάρια για να τραγουδήσει η Jennifer Lopez «χρόνια πολλά» στα γενέθλιά του για μόλις δέκα λεπτά. Επίσης διατηρεί φιλικές σχέσεις με τoυς ηθοποιούς Sharon Stone, Richard Gere και Paris Hilton.