Η Νίνα Λοτσάρη μίλησε σε γνωστή εφημερίδα για τη σχέση της με τον Μέμο Μπεγνή και τον Χάρη Ρώμα μετά από την συνεργασία τους και σχολίασε τα όσα ακούστηκαν.

Ο Μέμος Μπεγνής μετά την πρόωρη ολοκλήρωση των παραστάσεων είχε δηλώσει για τους ανθρώπους της παράστασης και για το αν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί τους: "Μου έμειναν δυο πολύ αγαπημένοι μου άνθρωποι, ο Χάρης Ρώμας και η Τάνια Τρύπη, με τους οποίους είμαι πλέον πολύ καλός φίλος. Με τη Νίνα Λοτσάρη δεν δέσαμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασυνεργαζόμουν".

Η γνωστή ηθοποιός απάντησε στον πρώην συνεργάτη της: "Πληγώθηκα πάρα πολύ, έπεσα από τα σύννεφα. Γιατί όχι μόνο είχαμε καλές σχέσεις και χημεία πάνω στη σκηνή, αλλά και άψογη συνεργασία", ενώ συνεχίζει λέγοντας: "Με τον Μέμο ήμασταν μια γροθιά. Τι να πω; ότι ζούσα μια ουτοπία; Στο καλλιτεχνικό μέρος, όχι μόνο τον είχαμε στα όπα-όπα, αλλά τον πίστευα και τον θαύμαζα. Ύστερα απ΄όλα όσα κάναμε γι΄αυτόν στην παράσταση, όπου βγήκε τόσο καλός όσο ποτέ, δεν περίμενα μεν να μου πει ευχαριστώ, αλλά ούτε και φανταζόμουν ότι θα φανεί τόσο αγνώμων. Στις συνεντεύξεις μου εγώ τον εκθείαζα. Ήταν δυνατόν από μπροστά να λέω καλά λόγια και από πίσω να τον θάβω;", δήλωσε φανερά ενοχλημένη η Νίνα Λοτσάρη.

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός είπε: "Στη χημεία υδρογόνο 2 οξυγόνο μας κάνει νερό. Δεν μας δίνει φαρμάκι" ενώ για τους συνεργάτες της στην παράσταση είπε: "Ουδείς επικινδυνότερος από τον ευεργετηθέντα αχάριστο!"