Είναι μια από τις όμορφες και σέξι γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ, και όχι μόνο. Όταν η Ρία Αντωνίου, πριν από περίπου δύο χρόνια εμφανίστηκε στο ιταλικό talent show, Ballando con le stele, κέρδισε κοινό αλλά και κριτική επιτροπή. Ήταν τόσο μεγάλη η αποδοχή που είχε στην Ιταλία η ξανθιά καλλονή που ώθησε τους υπεύθυνους της ιταλικής τηλεόρασης στην απόφαση να δώσουν στη Ρία Αντωνίου δικό της σόου. Και βέβαια το 27χρονο μοντέλο έβγαλε ασπροπρόσωπους όλους όσοι την εμπιστεύτηκαν.

Το καλοκαίρι η εκρηκτική καλλονή έκανε τις διακοπές της στη Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της Ηλία Πανταζόπουλο. Αφού λοιπόν η Ρία Αντωνίου κατάφερε να αναστατώσει ολόκληρο τον ανδρικό πληθυσμό στο Νησί των Ανέμων αποφάσισε να απλώσει τα δίχτυά της και στην Ευρώπη.

Η Ρία Αντωνίου πόζαρε στον φακό του διάσημου φωτογράφου μόδας Μάρκ Έβανς για λογαριασμό του βρετανικού περιοδικού Face On με μικροσκοπικά σέξι εσώρουχα. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί εκπρόσωποι γνωστής και θρυλικής εταιρείας εσωρούχων εξετάζουν την πιθανότητα η σέξι Ρία να φορέσει...τα φτερά του Οίκου και να περπατήσει στις πασαρέλες δίπλα στα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο.