Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε στο Αχελώος TV για την απουσία του από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως λόγω της επιχείρησης που είχε ανοίξει, έφτασε ένα βήμα πριν τη φυλακή.

«Έφτιαξα ένα εστιατόριο στο Χαλάνδρι που το έκλεισα, γιατί, όταν πρέπει να πληρώσω 23% ΦΠΑ, 4.500 νοίκι, 12.000 μεροκάματα και δεν τα κατάφερνα, αν συνέχιζα θα πήγαινα φυλακή, οπότε είπα: ‘’συγγνώμη, παραιτούμαι’’» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Όσο για την απουσία του από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, ο ίδιος παραδέχτηκε: «Έκανα 20 χρόνια τηλεόραση, πριν από την ιδιωτική τηλεόραση έκανα θέατρο και ραδιόφωνο, άρα ασχολήθηκα πολύ με αυτή την ιστορία. Κάποια στιγμή τελείωσε αυτό, γιατί τελείωσαν τα χρήματα. Και τελείωσαν τα χρήματα, γιατί δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να αγοράσει κανένας τίποτα, άρα και να διαφημίσει ο άλλος το Cayenne, δεν θα το πάρει κανείς, να διαφημίσει πισίνες, δεν θα χτίσει κανείς, κατά συνέπεια, τελείωσε η διαφήμιση και κατ' επέκταση δεν υπάρχουν χρήματα για τα κανάλια».