Τέρης Χρυσός: Ο τραγουδιστής που κάθε εβδομάδα δίνει συνέντευξη και σε άλλο περιοδικό και πάντα έχει να αποκαλύψει κάτι πικάντικο για τη ζωή του.

Αυτή τη φορά μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και εξομολογήθηκε πως ο πατέρας του ήταν Εβραίος κατάσκοπος (!) Παράλληλα έκανε μια αναφορά και στα δύσκολα παιδικά του χρόνια με λόγια δακρύβρεχτα.

«Δεν είχαμε σπίτι να μείνουμε και μέναμε στο Χατζηκυριάκειo Ίδρυμα, σε μια μεγάλη σάλα, που για να κάνουμε δωμάτια, τα χωρίζαμε με κουβέρτες. Δηλαδή, τέσσερα κομμάτια κουβέρτα ήταν δικό μας δωμάτιο και ζούσαμε εγώ, η μητέρα μου και ο πατριός μου, που μας μεγάλωσε και τα αδέλφια μου. Πέντε άτομα σε δυο τετραγωνικά» και συνέχισε:

«Ο πατέρας μου ήταν Εβραίος κατάσκοπος της Ιντέλιτζενς Σέρβις, τον οποίο παντρεύτηκε η μητέρα μου, έκανε τρία παιδιά και όταν εγώ έγινα πέντε, έμπλεξε με μια άλλη κατάσκοπο και εγκατέλειψε την μητέρα μου. Εγώ δεν έγινα Εβραίος γιατί η μάνα μου ήταν χριστιανή. Βαφτίστηκα 5 ετών. Τον πατέρα μου τον εξόρισαν στην Ρώμη και τον είδα πάλι μετά από 40 χρόνια. Τον βρήκα στο Ισραήλ που είχε κάνει άλλα παιδιά».