current views are: 1

3 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση03:37

Ποια είναι η 27χρονη μοιραία γυναίκα που βύθισε την Google στα ερωτικά σκάνδαλα;

Με ανακοίνωση στα ΜΜΕ παραδέχτηκε το διαζύγιό του, ο συνιδρυτής της κολοσσιαίας Google, Σεργκέι Μπριν, με τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του.

Δημοσίευση 03:37’
αρθρο-newpost

Με ανακοίνωση στα ΜΜΕ παραδέχτηκε το διαζύγιό του, ο συνιδρυτής της κολοσσιαίας Google, Σεργκέι Μπριν, με τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του.

Με ανακοίνωση στα ΜΜΕ παραδέχτηκε το διαζύγιό του, ο συνιδρυτής της κολοσσιαίας Google, Σεργκέι Μπριν, με τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του.

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», αποκάλυψε πω ο Μπριν έχει ερωμένη την 27χρονη διευθύντρια μάρκετινγκ της νέας συσκευής της εταιρείας, Google Glass, Αμάντα Ρόζενμπεργκ, η οποία μάλιστα στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με κολλητό φίλο και συνεργάτη του συνιδρυτή της Google. Ο πρώην εραστής της μοιραίας γυναίκας, Ούγκο Μπάρα, βρήκε την στιγμή, να ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την Google για να πάει σε μια ανταγωνιστική, την κινεζική Xiaomi.

Το διαζύγιο του 40χρονου Μπριν, του οποίου η περιουσία φτάνει στα 22,8 δισεκατομμύρια δολάρια, με την επίσης 40χρονη και επί έξι χρόνια σύζυγό του, Αν Βοτσίτσκι, ακολούθησε η αποκάλυψη ότι ο συνιδρυτής της Google διατηρεί δεσμό με την ασιατικής καταγωγής, μεν, αλλά με εβραϊκό επώνυμο, υπάλληλό του, την Ρόζενμπεργκ.

Η 27χρονη, η οποία γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ και μεγάλωσε στη Βρετανία, προσελήφθη στην Google το 2008 και γνώρισε τον πολυεκατομμυριούχο στον χώρο εργασίας, αν και όπως σημειώνει η Daily Mail, δεν είναι γνωστό αν οι δυο τους είχαν σχέση πριν από το διαζύγιο του ζευγαριού. Η Ρόζενμπεργκ έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των πρωτοποριακών γυαλιών της Google και δεν διστάζει να τα φοράει διαρκώς στις μετακινήσεις της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 27χρονη «παίζει τους άντρες στα δάχτυλα» και «είναι όμορφη και το εκμεταλλεύεται στο έπακρον». Οι ίδιες πηγές, πάλι, συμφωνούν πως ο Ούγκο Μπάρα, ο στενός συνεργάτης του Μπριν και αντιπρόεδρος του Android, δεν άντεξε το ειδύλλιο της πρώην ερωμένης του με τον φίλο του και γι’ αυτό εγκατέλειψε την εμβληματική, πανίσχυρη εταιρεία.

Πάντως σημαντικό ρόλο στην εταιρεία έχει και η πρώην σύζυγος του Μπριν, που είναι διευθύνουσα σύμβουλος σε εταιρεία βιοτεχνολογίας, στην οποία η Google έχει επενδύσει εκατομμύρια δολάρια αλλά και η αδερφή της, Σούζαν Βοτσίτσκι, που είναι στέλεχος της Google. Αναζητήστε τη μοιραία γυναίκα λοιπόν…