current views are: 3

3 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση12:21

Ποντιακά παραδοσιακά στοιχεία στον γάμο της κόρης του πιο πλούσιου Έλληνα, Φιλάρετου Καλτσίδη!

Βασιλίτσι Μεσσηνίας. Κήποι βγαλμένοι σαν από πίνακες της Αναγέννησης. Αναπαράσταση του πολιτικού γάμου, μιας και νωρίτερα είχε γίνει ο κανονικός στο δημαρχείο της Πύλου. 

Δημοσίευση 12:21’
αρθρο-newpost

Βασιλίτσι Μεσσηνίας. Κήποι βγαλμένοι σαν από πίνακες της Αναγέννησης. Αναπαράσταση του πολιτικού γάμου, μιας και νωρίτερα είχε γίνει ο κανονικός στο δημαρχείο της Πύλου. 

Βασιλίτσι Μεσσηνίας. Κήποι βγαλμένοι σαν από πίνακες της Αναγέννησης. Αναπαράσταση του πολιτικού γάμου, μιας και νωρίτερα είχε γίνει ο κανονικός στο δημαρχείο της Πύλου.

Η Αλίνα, η νύφη, να θυμίζει αρχόντισσα σε παραμύθι, κόρη του Έλληνα που γεννήθηκε στην κάποτε Σοβιετική Ένωση, ολιγάρχη Φιλάρετου Καλτσίδη. Γαμπρός ντυμένος και αυτό σαν πρίγκιπας, στα λευκά, Πάτρικ Ποπρόφσκι. Βασιλίτσι Μεσσηνίας.

Ο 50χρονος Ρωσοπόντιος, «βασιλιάς του τσιμέντου», όπως τον αποκαλούν οι επιχειρηματικοί κύκλοι στη Ρωσία, έχει διπλή υπηκοότητα, ρωσική και ελληνική. Η περιουσία του ξεπερνά τα 6,7 δισ. δολάρια και τον κατατάσσει στο νούμερο 175 της λίστας του Forbes και στην 22η θέση των πλουσιότερων Ρώσων.

150 ήταν οι καλεσμένοι, από τους ισχυρούς του χρήματος στον πλανήτη, για την φιλοξενία των οποίων ξοδεύτηκαν εκατομμύρια ευρώ. Ο ευτυχισμένος πατέρας Φιλάρετος Καλτσίδης, στάθηκε πιστός και ανυποχώρητος στα θέματα της ποντιακής παράδοσης.  
Ανάμεσα στις λιχουδιές που γεύτηκαν οι καλεσμένοι μεγιστάνες, που έφτασαν με τα lear jet τους, συγκαταλεγόταν και το κλασικό πιτόγυρο και το τζατζίκι.

Η 26χρονη πανέμορφη νύφη, μάλιστα απόλαυσε το σουβλάκι της, αδιαφορώντας αν θα λερώσει το συγκλονιστικό της νυφικό που έφερε την υπογραφή Elie Saab. Μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από τον Πόντο διασκέδαζαν τους καλεσμένους με παραδοσιακές μουσικές που ξεσήκωσαν τους καλεσμένους.

Η Αλίνα είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του κορυφαίου οίκου κοσμημάτων de Grisogono και αποκάλυψε μάλιστα πως την πρώτη νύχτα το γάμου θα φορούσε πιτζάμες με κεντημένο το νέο της όνομα: «Κυρία Ποπρόφσκι»!