Αγκαλιασμένοι, ανέμελοι και φουλ ερωτευμένοι απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους η Αθηνά Ωνάση και ο σύζυγός της Ντόντα, σε ιππικούς αγώνες που έγιναν στην Ισπανία.

Τα δημοσιεύματα, τον τελευταίο καιρό, θέλουν την πλούσια κληρονόμο σε άγρια κόντρα με τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, ο οποίος φέρεται να θεωρεί τον Αλβάρο υπεύθυνο για την πώληση του Σκορπιού στον Ρώσο μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ. Οι φωτογραφίες, όμως,  του ζευγαριού δείχνουν πως τίποτα δεν κλονίζει τη σχέση τους.

Εκείνο που παρατήρησαν όσοι τους είδαν από κοντά είναι πως η Αθηνά έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη... Και πώς να μην είναι, αφού ο Ντόντα τερμάτισε δεύτερος, ενώ η ίδια φαίνεται να έχει βρει πλήρως τη φόρμα της, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της πέρυσι τον Οκτώβριο, που την κράτησε μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. 

Μπορεί, ως αθλήτρια, η Αθηνά ν' ακολουθεί αυστηρή διατροφή, όμως οι φωτογραφίες που εξασφάλισε η Real life και την δείχνουν να απολαμβάνει ένα χάμπουργκερ με πατάτες και αναψυκτικό, μαρτυρούν πως η καλή της διάθεση την έσπρωξε στον πειρασμό.