Σε ένα από τα ομοφοβικά παραληρήματά του προχώρησε ο άλλοτε γόης του γαλλικού κινηματογράφου, Αλέν Ντελόν, όταν σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε πως η ομοφυλοφιλία «πάει κόντρα στη φύση».

Ο 77χρονος ηθοποιός συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής «C à vous» του καναλιού France 5, όπου τοποθετήθηκε γύρω από το θέμα των γάμων μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

«Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν υπάρχουν πια διαφορές, δεν υπάρχει πια σεβασμός. Δεν έχω κάτι με τους γκέι που τα βρίσκουν, όμως, εμείς οι άνδρες είμαστε φτιαγμένοι για να αγαπούμε τις γυναίκες», δήλωσε αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια, Αν-Σοφί Λαπί. Την ίδια ώρα βροχή έπεσαν τα μηνύματα διαμαρτυρίας τηλεθεατών που ασκούσαν αρνητική κριτική στον Ντελόν.

Ο Γάλλος ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι αντίθετος στους γάμους ομόφυλων ζευγαριών, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας Figaro δήλωσε πως αδιαφορεί παντελώς για τους ομοφυλόφιλους.

Όπως μάλιστα αναφέρει το protothema.gr, δεν συμφωνεί καθόλου τα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά και συμπλήρωσε πως παρότι πολλοί του λένε να «εκμοντερνιστεί» εκείνος αρνείται πεισματικά να δεχθεί την εποχή που πάει κόντρα στη φύση.

TAGS