Είναι ανερχόμενο μοντέλο με πολλές προοπτικές και έτοιμη να κατακτήσει τον χώρο της μόδας. Η Lady Di ή αλλιώς Ντιάνα μιλά για την αγάπη της στην Ελλάδα, τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του modelling και φυσικά τους άνδρες.

«Είμαι ερωτευμένη με την Ελλάδα» δηλώνει με ειλικρίνεια ενώ όταν ο δημοσιογράφος τη ρωτά για το παρασκήνιο πίσω από τη φαινομενική λάμψη του επαγγέλματος, εκείνη παραδέχεται: «Ναι είναι δύσκολος ο χώρος, χρειάζεται προσοχή. Λίγοι απέμειναν που είναι καλοί μάνατζερ και πρακτορεία και δεν ζητούν «περίεργα» πράγματα. Άμα κάποιος ή κάποια θέλει πολύ δουλειά και γρήγορα, ε ναι μερικές και μερικοί κάνουν ανήθικα πράγματα…»

Όσο για τις ανήθικες προτάσεις; «Ναι δυστυχώς ναι, μου έχουν πει να βγω σε ένα γνωστό περιοδικό μέσω αυτού του τρόπου, αλλά εγώ δεν τα κάνω αυτά και αρνήθηκα».

Η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και τους άνδρες: «Οι άντρες στην Ελλάδα είναι πολύ ωραίοι, πολύ ευγενικοί, πολύ καλοί άνθρωποι. Και γενικά πολύ πλάκα έχει όταν βρίζονται μεταξύ τους και λένε τη γνωστή λέξη που αρχίζει από μ…».

 

TAGS