Η Donna Marie Trego, 37 ετών από το Κάρντιφ, έχει ξοδέψει 70.000 ευρώ προκειμένου να μοιάσει στο ίνδαλμά της! Και όχι το ίνδαλμα της δεν είναι καμία φημισμένη καλλονή σαν την Τζολί, την Ρόμπερτς, την Πφάιπφερ. Θέλησε αμέτι μου χαμέτι μου να μοιάσει στην Gaga, που και εκπάγλου καλλονής δε τη λες, παρ' εκτός κι αν έχεις εμμονή με τα προφίλ που χουν μύτη μπουγατσομάχαιρο.

Από το 2010, η κακόγουστη Αγγλίδα, έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε όλον τον κόσμο ως Gaga και η ομοιότητά τους είναι απίστευτη.

Τα πανύψηλα παπούτσια της, οι αποκαλυπτικοί κορσέδες, το φόρεμα από κρέας και γενικότερα κάθε εμφάνισή της Lady Gaga είναι πολύ δύσκολο να αντιγραφεί και όπως φαίνεται κοστίζει πολύ. Το κόστος ωστόσο δεν έγινε η αιτία για την Donna Marie Trego, ώστε να την αντιγράψει και μάλιστα να βγάζει λεφτά μέσα από αυτό δίνοντας και αυτή με τη σειρά της τα δικά της show.

Χαρακτηριστικά λέει η ίδια για την επαγγελματική της μεταμόρφωση: «Δεν είχα συνειδητοποιήσει το χρόνο και την προσπάθεια που θα έπρεπε να καταβάλω σε αυτό ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει. Θα μπορούσα να δώσω προκαταβολή για να αγοράσω ένα ωραίο σπίτι , αλλά αντ 'αυτού ό, τι μπορώ να κερδίσω πηγαίνει σε αυτό το σκοπό γιατί είμαι τελειομανής». Μωρέ άλλο πράγμα είσαι και όχι τελειομανής, αλλά τέλος πάντων!

Για την δουλειά της έχει ταξιδέψει παντού και έχει κερδίσει μέχρι και βραβεία. «Η Lady Gaga ορίζει τη ζωή μου. Το σπίτι μου είναι γεμάτο κοστούμια και υπάρχει ένα κομμάτι της Gaga σε κάθε δωμάτιο», δήλωσε η Trego χωρίς να διευκρινίσει το αν μένει σε μεγάλο σπίτι ή σε γκαρσονιέρα.

TAGS