Αυτά είναι θέματα! Αφού καταμετρήσαμε τα μαγιό της όλο το καλοκαίρι και παρακολουθήσαμε την πολυτελή περιπλάνησή της σε Άνδρο, Τήνο, Κρήτη, Κάρπαθο, Πάτμο, Σύμη και σε κάποιες βραχονησίδες του Αιγαίου, η εργαζομένη Ελένη Μενεγάκη, γύρισε στην Αθήνα για να κοπιάσει στην παρουσίαση, ενώ η οικογένεια της παρέμεινε στην Άνδρο.

Πίσω την περίμεναν τα βάσανα της μέσης Ελληνίδας: Να αλλάξει νταντά για τα παιδιά της! Το περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ, δίνει την βαρύγδουπη είδηση, πως η προηγούμενη νταντά που ήταν από τις Φιλιππίνες, επέστρεψε στην πατρίδα της, όπως αναφέρει ο Παναγιώτης Άνταμς, ιδιοκτήτης γραφείου οικιακού προσωπικού.

Η Ελένη Μενεγάκη θέλει η νέα νταντά να είναι πρόσχαρη, έξυπνη, να μιλάει καλά αγγλικά, να έχει εργαστεί και να έχει εμπειρία με μικρά παιδιά, να είναι ζωόφιλη και να ξέρει να περιποιηθεί και ζώα. Κι αυτό γιατί, εκτός από τη φροντίδα των τριών παιδιών της, θα αναλάβει και τον Βίκτωρα. Η Ελένη θέλει η καινούργια νταντά να είναι προσεκτική και επιμελής με τα πάντα και πολύ σχολαστική.

Ο κύριος Ανταμς, σύστησε τη Λίζα, 35 χρόνων από την Ινδονησία, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει εργαστεί σε σπίτι γνωστής οικογενείας στην Εκάλη που έχει δυο μικρά παιδιά και ένα σκυλάκι και που θα είναι η καινούργια νταντά. Θα είναι εσωτερική, με ένα ρεπό την εβδομάδα και θα παίρνει μισθό 800 ευρώ τον μήνα. Ουφφφφφ! Να μας περάσει και τα άγχος!