Είναι η πανέμορφη λατίνα, με το έντονο ταπεραμέντο που ανταποκρίνεται πλήρως στο στερεότυπο της παθιασμένης μελαχρινής.

Πρωταγωνιστώντας στο Modern Family εντυπωσιάζει γιατί μια τόσο όμορφη γυναίκα έχει κωμικό ταλέντο, τόσο που τσαλακώνεται, αυτοσαρκάζεται, δεν την ενοχλεί να ασχημύνει. Για τους παραπάνω λόγους, πάνω από 30 εκ. δολάρια έβαλε στον τραπεζικό της λογαριασμό το 2012, γεγονός που την ανέδειξε πανηγυρικά στην πρώτη θέση της έγκριτης λίστας του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες τηλεοπτικές σταρ.

Είναι η «αδιαφιλονίκητη βασίλισσα των celebrity διαφημίσεων» για το περιοδικό, ως επίσημη εκπρόσωπος, άλλωστε, εταιριών όπως η Kmart και η Pepsi. Η 41χρονη Κολομβιανή συχνά διπλασιάζει την αμοιβή της καθώς γυρίζει τις διαφημίσεις τόσο για την αγγλική όσο και για την ισπανόφωνη αγορά.

Στη δεύτερη θέση της ίδιας λίστας ισοβάθμισαν η Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ του «Law And Order: SVU» και η Κάλεϊ Κουόκο του «The Big Bang Theory» με 11 εκ. δολάρια έσοδα η καθεμία. Αξιοσημείωτη είναι η πτώση των αδελφών Καρντάσιαν που μοιράζονται την 4η θέση με τρεις ακόμη σταρ, εκ των οποίων όλες το 2012 είχαν μόλις έσοδα της τάξεως των 10 εκ. δολαρίων (φτώχεια καταραμένη)!