current views are: 1

6 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση01:01

A. Milano: Γύρισε sex tape για να διαμαρτυρηθεί για τη Συρία! (φωτό)

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί για τη βία στη Συρία φαίνεται πως βρήκε η Alyssa Milano. 

Δημοσίευση 01:01’
αρθρο-newpost

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί για τη βία στη Συρία φαίνεται πως βρήκε η Alyssa Milano. 

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί για τη βία στη Συρία φαίνεται πως βρήκε η Alyssa Milano. Η γνωστή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις “Μάγισσες” και είναι πλέον μαμά ενός πανέμορφου μωρού, γύρισε το δικό της sex tape και το δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

Η ίδια έκανε αρχικά την ανήξερη στο twitter, ενώ λίγο αργότερα ενημέρωσε τους φίλους της πως διέρρευσε ένα sex video της και τους δημοσίευσε το link, ώστε να μπαίνουν και να το βλέπουν μέσα από τον λογαριασμό της, για να μην χάσει τον έλεγχο όπως δήλωσε.

Πατώντας όμως στο link, όλοι είδαν την Alyssa να τραβά video τον γοητευτικό φίλο της στο κρεβάτι, να στερεώνει την κάμερα και να ξεκινά τα ερωτικά παιχνίδια μαζί του. Στην επίμαχη όμως στιγμή, το ζευγάρι κλωτσά την κάμερα που γυρίζει και δείχνει έναν εκφωνητή ειδήσεων να μιλά για την κατάσταση στη Συρία.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως η ηθοποιός κατάφερε να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να δουν το sex video της. «Κανείς δεν θα το έβλεπε αν ο τίτλος του βίντεο ήταν η Milano για τη Συρία», δήλωσε η ίδια, συμπληρώνοντας πως έστω και λίγοι να πληροφορήθηκαν για την κατάσταση, το θεωρεί επιτυχία.