Για ειδές κρίση που διάλεξε δηλώσεις οικονομικές να κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα λέει «Στην υγειά μας» τη φετινή σεζόν από τον Άλφα και το συζητά στο περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ.

«Κουμπάρος στον γάμο μου με τον Alpha ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος» αποκαλύπτει, «έβαλε κι αυτός το χεράκι του γιατί ήθελε να δυναμώσει κι άλλο η ομάδα του Alpha. Έχουμε γερή σχέση, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και πίστεψέ με το «Στην υγειά μας» έπρεπε να φιλοξενηθεί στο κανάλι, συνεχίζοντας την ισχυρή του πορεία. Είχα παίξει μαζί του στη μεγάλη του επιτυχία "Ήταν ένα μικρό καράβι" κι ενώ κάποια στιγμή αργότερα θέλησαν να βάλουν ζιζάνια ανάμεσά μας, εμείς τα βρήκαμε ξανά με μεγάλο χιούμορ. Πήγα και στο σαρωτικό Τσαντίρι του και τώρα ήρθε η ώρα να πάω στον Alpha, με εκείνον να έχει παίξει σημαντικό ρόλο σ’ αυτό».
 
Για την ΕΡΤ ο καλλιτέχνης δήλωσε:
«Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν εγκατέλειψα την ΕΡΤ. Μου είχαν γίνει κατά καιρούς δελεαστικότατες προτάσεις για να μεταγραφώ σε ιδιωτικά κανάλια, υπήρξαν πολλές «σειρήνες», αλλά ποτέ δεν έφυγα. Έριξα την αυλαία χωρίς κανείς να ξέρει πότε και πώς θα ανοίξει ξανά, έγινε κάποια κουβέντα ότι ήθελαν την εκπομπή, αλλά δεν μπορούσαν να πουν τίποτα σίγουρο και δεν ήξεραν πότε θα υπάρξουν οι απαντήσεις. Ζουν πενήντα οικογένειες από την εκπομπή μου, δεν μπορούσα λοιπόν να διακινδυνέψω να τις αφήσω χωρίς δουλειά. Θα το ξανατονίσω γιατί έχει μεγάλη σημασία: δεν εγκατέλειψα την κρατική τηλεόραση. Βρήκα νέα στέγη γιατί υπήρχε ρευστότητα και μεγάλη ανασφάλεια σε μια εποχή που είναι πολύ δύσκολη».
 
Για το «μαύρο» που έπεσε στη δημόσια τηλεόραση…

«Ήταν σοκαριστικό αυτό που έγινε. Ήταν άστοχη και άκομψη η κίνηση, αλλά έπρεπε να συμβεί το ξεσκαρτάρισμα αυτό γιατί υπήρχε παθογένεια, υπήρχε αρρώστια στην κρατική τηλεόραση. Κακά τα ψέματα. Γίνονταν σημεία και τέρατα εκεί. Δεν αναφέρομαι στους ανθρώπους που δούλευαν πολύ σκληρά. Αναφέρομαι στους άλλους, σ’ αυτούς που δεν πάταγαν ποτέ και τα έπαιρναν χοντρά, στους διαπλεκόμενους, στους κηφήνες, στους αργόσχολους».
 
Και; Ο ίδιος έχει πάρει πολλά χρήματα;
«Δεν πήρα ποτέ χρυσά πακέτα κι ας θέλησαν να το παίξουν πολλοί αυτό, πετώντας μου λάσπη. Πήρα πολύ καλά λεφτά και τώρα βάσει των νέων δεδομένων έκλεισα καλά χρήματα».