Ο Βασίλειος Κωστέτσος ήταν καλεσμένος στο πρωινό του Θανάση Πάτρα στον ΑΝΤ1 και μίλησε για τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη, υποστηρίζοντας πως δεν πιστεύει ότι αυτοκτόνησε!

Πώς επιχειρηματολογεί; «Αυτόχειρες» είπε βαρυσήμαντα, «θεωρώ μόνο αυτούς που παίρνουν ένα όπλο. Το βάζουν στο κούτελό τους, στον κρόταφό τους και το χτυπάνε και «φεύγουνε» οι υπόλοιποι που λένε θεωρητικά ότι αυτοκτονούνε, θεωρώ ότι δεν είναι πάντα έτσι γιατί έχω περάσει από το στάδιο αυτό. Όταν έχεις μπροστά σου χάπια και είσαι σε μία ευάλωτη κατάσταση, τα βλέπεις από τη δική σου σκοπιά και είσαι μόνος στο σπίτι παίρνοντας το ένα χάπι πίσω από το άλλο, μπαίνεις σε κώμα και άθελά σου φεύγεις...»

Παράλληλα υποστήριξε πως αν ο αξέχαστος σχεδιαστής είχε αποφασίσει να φύγει, θα το είχε κάνει διαφορετικά, αφήνοντας ποιήματα και σημειώματα στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ότι για ένα τόσο σοβαρό θέμα, που αφορά σε απώλεια ζωής, θεωρούν όλοι χρέος τους να τοποθετηθούν δημοσίως για την αυτοχειρία ως άλλοι Πουαρό ή να μιλήσουν για τον εαυτό τους κυρίως και το τι αυτοί πέρασαν, είναι όχι μόνο θλιβερό αλλά και πνιγηρά ενοχλητικό!

Α.Τ.