Τι και αν η πολιτική "χωρίζει" τους γονείς τους; Η Τέχνη έχει ενώσει τις ίδιες....

Ο λόγος για τη Γεωργιάννα Νταλάρα και τη Λένα Παπαληγούρα.

Η κόρη της υφυπουργού Εργασίας Άννας Νταλάρα, Γεωργιάννα και η κόρη του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιου Παπαληγούρα, Λένα παίζουν μαζί στην παράσταση του Εθνικού "Η Τριλογία του Παραθερισμού" του Κάρλο Γκολντόνι.

Όπως είναι γνωστό η Λένα και η Γεωργιάννα έχουν αποφασισεί να υπηρετήσουν την υποκριτική και μάλιστα σύμφωνα με τις κριτικές έχουν μέχρι στιγμής αξιοπρεπή παρουσία στο χώρο.

Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του έργου "Η Τριλογία του Παραθερισμού"και φυσικά οι περήφανοι γονείς ήταν εκεί για να καμαρώσουν τις κόρες τους. Ο τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγο του Άννα παρακολούθησαν τη μοναχοκόρη τους και την καταχειροκρότησαν.

Εκεί ήταν και ο Αναστάσιος Παπαληγούρας, που έδωσε τα συγχαρητήρια του στην κόρη του που  είναι η μεγάλη του αδυναμία.

Η Γεωργιάννα υποδύεται τη Ροζίνα, ενώ η Λένα την Μπριτζίντα. Αμφότερες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή. "Η Τριλογία του Παραθερισμού" του Κάρλο Γκολντόνι ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, με τον Δημήτρη Πιατά και τη Μάγια Λυμπεροπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σε διασκευή και σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη.

Η 25χρονη Λένα- απόφοιτη του "Θεάτρου Τέχνης" (2006)- δήλωσε πρόσφατα για το ρόλο της:"Η Μπριτζίντα είναι μια υπηρέτρια, με χαρακτήρα και προσωπικότητα, με άποψη και γνώμη".

Από την άλλη πλευρά, η 23χρονη Γεωργιάννα σπούδασε υποκριτική στην Αμερική και ο πρώτος της ρόλος ήταν το περασμένο καλοκαίρι στην Επίδαυρο στην παράσταση "Ορέστης", όπου ερμήνευσε το ρόλο της Ερμιόνης.

Σημειώνεται πως οι δύο νέες ηθοποιοί δεν συνεργάζονται για πρώτη φορά καθώς το καλοκαίρι συμμετείχαν στην τραγωδία "Ορέστης" του Ευριπίδη, αποσπώντας μάλιστα τις καλύτερες κριτικές.