Ο Νίκος Μαστοράκης πριν λίγες μέρες αναφέρθηκε στη Ρούλα Κορομηλά και σχολίασε τη τηλεοπτική της παρουσία με αρνητικά σχόλια εκτιμώντας, βέβαια, την τηλεοπτική της ιστορία.

Εκείνη απάντησε μέσω του Star!

"Θέλω να ακούσω τι είπε ο Νίκος γιατί είναι ένας άνθρωπος που ξέρει την τηλεόραση. Τον εκτιμώ πολύ και έχει προσφέρει πολλά στην τηλεόραση. Πρέπει να δω ακριβώς τι είπε και τι εννοεί. Άλλωστε είναι απ’ τους ανθρώπους που θα με πάρει τηλέφωνο να μου πει αν δεν του αρέσει κάτι. Δεν κατάλαβα ακριβώς, κάτι θα εννοεί. Θα το δω. Το να μου κάνει παρατήρηση και υπόδειξη ο Νίκος Μαστοράκης είναι κάτι πολύ εποικοδομητικό για μένα".

Όσο για τις δηλώσεις του Νίκου Μαστοράκη που "άναψαν" τα αίματα:

"Αναγνωρίζω σε όλους την βιοποριστική ανάγκη να επιβιώνουν και να έχουν χρήματα για να ζήσουν. Αυτό το θέαμα για μένα ήταν σκέτη θλίψη, σκέτη αμηχανία, σκέτο ζόρισμα. Όταν βλέπω κάποιον με τον οποίο με συνδέει κάποιο παρελθόν και νιώθω σφίξιμο στο στομάχι, αλλάζω κανάλι. Δεν πρέπει να λέει κανείς πώς κατάντησε η Ρούλα Κορομηλά ενώ έχει υπάρξει προσωπικότητα της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας. Αλλά ακριβώς λόγω αυτού δεν περίμενα αυτό που έβγαλε και στο "Greek Idol" αλλά και στην περίπτωση του "Big Brother"".