Για το πώς πέρασε το καλοκαίρι του, αλλά και για τον δικό του παράδεισο μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «7 Μέρες TV», ο Κώστας Μαρτάκης

«Το καλοκαίρι έκανα μια μεγάλη, πολύ επιτυχημένη περιοδεία στην περιφέρεια και τα νησιά. Η αγάπη που έλαβα από τον κόσμο με χαροποίησε και με γέμισε ενέργεια και όρεξη. Πέραν από τις συναυλίες βέβαια κατάφερα να ξεκλέψω και λίγο χρόνο για διακοπές με φίλους» εξήγησε ο γνωστός τραγουδιστής σχετικά με τις καλοκαιρινές του διακοπές ενώ ανέλυσε και την άποψή του για το αν το θεωρεί το καλοκαίρι την πιο ερωτική εποχή.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω ότι το καλοκαίρι είναι η πιο ερωτική εποχή. Ίσως βέβαια να υπάρχει αυτή η γενικότερη άποψη λόγω του ότι ο κόσμος βγαίνει πιο πολύ το καλοκαίρι και κατ' επέκταση κοινωνικοποιείται και περισσότερο». 

Παράλληλα, με αφορμή την καλοκαιρινή του επιτυχία με τίτλο «Paradise» ο Κώστας Μαρτάκης αποκάλυψε ποιος είναι ο δικός του παράδεισος: «Ο δικός μου παράδεισος είναι το σπίτι μου. Νομίζω το ίδιο ισχύει για τον καθένα μας» είπε.