Ενώ μέχρι τώρα ξέραμε ότι είναι ένα από τα πιο σέξι supermodel του πλανήτη, τελικά η Irina Shayk αποδείχθηκε ότι έχει και… κρυφά ταλέντα – εκτός από αυτά που δείχνει συνέχεια σε πασαρέλες, καταλόγους και φωτογραφήσεις -, μιας και σχεδίασε την πρώτη της συλλογή για την εταιρεία μαγιό, Beach Bunny.

Το 27χρονο μοντέλο από τη Ρωσία θέλησε να διαφημίσει πάνω στο αψεγάδιαστο κορμί της τα νέα κομμάτια που φέρουν την υπογραφή της και αναμένεται να ξεκινήσει η κυκλοφορία τους μέσα στο φθινόπωρο – παρόλο που είναι για το καλοκαίρι του 2014.

Η ποικιλία των χρωμάτων και των σχεδίων είναι μεγάλη, μιας και στην Irina αρέσει να παίζει και να… κολάζει με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Η καλλονή, που έχει στηθεί μπροστά στον φακό για το Sports Illustrated, τη Victoria Secret και την εταιρεία εσωρούχων Intimissimi, δείχνει πολύ άνετη, χαλαρή και σέξι μέσα στα καινούργια της μαγιό και όλα αυτά έχοντας για φόντο τροπικές παραλίες, που κάνουν το θεατή να πιστεύει ότι κάπως έτσι πρέπει να είναι και ο παράδεισος!