Η Νικολέτα Ράλλη, πριν χρόνια παρουσίασε τη μεσημεριανή εκπομπή του STAR, με gossip διαθέσεις, αντικαθιστώντας στην ώρα, την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, που υπήρξε βασίλισσα τη ζώνης, για μεγάλο διάστημα. Το επόμενο επαγγελματικό της βήμα ήταν στο «Dancing with the stars», από όπου όμως, αποχώρησε πρώτη, ύστερα από ψηφοφορία και του κοινού.

«Τη στιγμή που στεκόμουν στη σκηνή και το άκουσα στεναχωρήθηκα, δεν μπορώ να πω ψέματα… Όλο αυτό διήρκησε μέχρι να πάω στο καμαρίνι μου. Με το που βγήκα έτρεξα γρήγορα να κρυφτώ γιατί απ' έξω με περίμενε η κάμερα του Star!» τόνισε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Το υλικό πήγε στο κανάλι αλλά δεν έπαιξε μετά. Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι εγώ στεναχωρήθηκα γιατί ήθελα να κάτσω λίγο ακόμα στο DWTS, να μάθω κι άλλους χορούς. Όταν μπήκα στο αυτοκίνητό μου και έφυγα από το στούντιο, ένιωσα τόσο ξενερωμένη… Αναρωτιόμουν: "Τι γίνεται στον κόσμο; Είναι τόσο δύσκολος αυτός ο χώρος ρε γαμώτο;" Προσπαθούσα να σκεφτώ τι κακό έχω κάνει και σε ποιον…»

… Όπως κάθε επαγγελματικός χώρος έχει τις δυσκολίες του, πόσο περισσότερο αυτός της τηλεόρασης και ειδικά όταν ένα κορίτσι χωρίς μεγάλη εμπειρία γίνεται εκπομπάρχισσα. Δεν είναι θέμα αν εσύ έχεις κακό, δηλαδή, αλλά αν τραβάς και για το καλό…
 
Α.Τ.