Διαθέτει μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία, αμεσότητα στο γυαλί και ευχέρεια λόγου. Το τηλεοπτικό κοινό τον ακολουθεί σε κάθε του επαγγελματικό βήμα και αυτό αποδείχτηκε και κατά τη μεταφορά του στον ΣΚΑΪ, όπου και τερμάτισε πρώτος στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Ο σταθμός του εμπιστεύθηκε και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεών του, με τον Γιώργο Αυτιά να δίνει μέχρι στιγμής τον καλύτερο εαυτό του.

Ο ίδιος μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό στοίχημα στο περιοδικό Τηλέραμα αλλά και για τις προτάσεις που δέχτηκε να αναμειχθεί με τα κοινά: «Έχω δεχτεί κατά καιρούς πολλές προτάσεις, αλλά σε όλες απάντησα αρνητικά, γιατί δεν τα έχω καλά με το ψέμα. Εάν αλλάξουν κάποια στιγμή τα πράγματα στην Ελλάδα, ίσως και να το δοκιμάσω. Όπως είναι όμως τώρα, δαγκωτό όχι».

Όσο για τα όνειρα που έκανε μικρός; «Η ζωή μου δεν είναι μόνο τηλεόραση και ποτέ δεν είχα τέτοιου είδους όνειρα. Άφηνα τη ζωή να με οδηγεί στην καριέρα μου και όπως φαίνεται δεν τα πήγα και άσχημα. Mικρός ήθελα να γίνω εισαγγελέας, δικηγόρος, εξ' ου και η νομική, να όμως που αλλού βρέθηκα», τόνισε ο ίδιος.