Έχει επικριθεί πολύ έντονα για την προκλητική της συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό, αλλά δε φαίνεται να πτοείται - το αντίθετο θα λέγαμε – μιας και η Miley Cyrus με τη νέα της… «αποκάλυψη» αναμένεται να πυροδοτήσει νέα σχόλια!
 
Το… εναλλακτικό εξώφυλλο
που αποκάλυψε από την deluxe έκδοση του τελευταίου της άλμπουμ «Bangerz», η Miley βγήκε για ακόμα μια φορά από τα ρούχα της και έκρυψε το στήθος της μόνο με τα χέρια της.
 
Η 20χρονη τραγουδίστρια - που έχει μια δύσκολη εβδομάδα μιας και ο πρώην αρραβωνιαστικός της, Liam Hemsworth αποφάσισε να συγκατοικήσει με τη νέα του αγαπημένη, Eiza Gonzalez – κοιτάει προκλητικά το φακό και αποκαλύπτει όχι μόνο το κορμί της (για ακόμα μια φορά), αλλά και τα τατουάζ της (για ακόμα μια φορά).
 
Πρόκειται για το ένα από τα τέσσερα νέα εξώφυλλα της Miley που έχουν δημοσιευτεί. Και ενώ τα υπόλοιπα θα γίνουν διαθέσιμα μόνο στα καταστήματα, το τόπλες εξώφυλλο είναι διαθέσιμο μόνο από το online κατάστημά της.
 

Τα άλλα τρία εξώφυλλα είναι κάπως πιο… ντυμένα και σεμνά, με τη νεαρή τραγουδίστρια να φοράει μαύρο δερμάτινο σακάκι, ένα λευκό τοπ, ένα ασπρόμαυρο ριγέ παντελόνι, ενώ το πρόσωπό της περιβάλλεται από τριαντάφυλλα.