Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης φωτογραφήθηκε και μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» για τις προτάσεις που δέχτηκε από τον Alpha αλλά και την απόφασή του να πει «όχι».

Για τις συζητήσεις που έκανε με τον Alpha τόσο για τη συμμετοχή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όσο και για το«Μες Στην Καλή Χαρά», ο νεαρός ηθοποιός είπε: «Yπήρξαν όντως κάποιες συζητήσεις με τον Alpha. Η στάση των στελεχών του και η προσέγγισή τους ήταν πολύ ωραία και σίγουρα με τιμά η πρόταση. Θεώρησα, όμως, ότι δεν ήμουν κατάλληλος να συμμετάσχω σε κάποια εκπομπή και η απόφαση που πήρα νομίζω ότι είναι η καλύτερη και για τις δύο πλευρές».

Ποια είναι η σχέση του, όμως, με την τηλεόραση; «Mε ενδιαφέρει, αλλά να βρίσκομαι σε αυτήν πρωτίστως ως ηθοποιός. Το γεγονός ότι, από τις δέκα προτάσεις που είχα, οι εννιά αφορούσαν παρουσίαση εκπομπής με βάζει σε σκέψεις. Ίσως είναι γνώρισμα της μπερδεμένης εποχής που ζούμε γενικώς. Το ότι μπορεί να είμαι καλός, ας πούμε για παράδειγμα, στο να παίζω σε διαφημίσεις δεν σημαίνει ότι είμαι καλός σε όλα. Θέλει μεγάλη προσοχή όταν ένας ηθοποιός δοκιμάζει να κάνει εκπομπή. Οι ισορροπίες είναι λεπτές» είπε ο ίδιος.

TAGS