Η Αννίτα Πάνια μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για τις αλλαγές στη ζωή της μετά την απόκτηση του παιδιού της, για την τηλεόραση και τον Νίκο Καρβέλα. Με το σύνηθες ύφος, που και ευχάριστο - συμπαθητικό δεν το λες...

Στην ερώτηση «Γιατί αποφεύγεις τις συνεντεύξεις; Βαριέσαι, δεν έχεις τι να πεις ή είναι στάση ζωής;» η Αννίτα απάντησε: «Είναι όλα αυτά μαζί, αλλά κυρίως είναι ότι δεν βρίσκω τον λόγο» (ούτε οι δημοσιογράφοι πολλές φορές βρίσκουν ουσιαστικό λόγο να σας καλέσουν, πιστέψτε με...)

Θα μπορούσε η Αννίτα να ζήσει χωρίς την τηλεόραση; «Χωρίς τη συσκευή της τηλεόρασης νομίζω πως όχι. Αγαπώ την τηλεόραση, την οποία βρίσκω μαγευτικό είδος, από την ξεφτίλα του ως το χαϊλίκι του. Θεωρώ ότι είναι εξαίρετο Μέσο». (αλίμονο! Δαγκώνεις το χέρι που σε ταϊζει;)

Για τον ρόλο της ως μητέρα, είπε: «Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ μπορούσα να με φανταστώ σε ρόλο μητέρας. Ούτε που μου περνούσε από το μυαλό ότι θα μου συνέβαινε αυτό κάποτε. Ο Ανδρέας, ο οποίος την Πρωτοχρονιά γίνεται 6 ετών, είναι η μεγάλη μου λατρεία. Είμαι καψούρα μαζί του». (Σαν να λέμε "μούρη με 'χεις κάνει καψούρη;")

Για την καθημερινότητα με τον γιο της είπε: «Είναι κι αυτός αντικοινωνικός σαν τους γονείς του, οπότε δεν έχουμε αισθανθεί ούτε στο ελάχιστο καταπίεση. Όλη η φαμίλια είναι εναρμονισμένη στην αντικοινωνικότητα, στη μη κανονικότητα και στο κομπλεξιλίκι που μας διέπει. Κομπλεξιλίκια υπό την έννοια του συμπλεγματικού». (Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία).

Φ.Π.