Καλεσμένος της πρωινής εκπομπής του STAR και της Πόπης Τσαπανίδου ήταν ο Αντώνης Ρέμος και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην τελευταία περιπέτειά του, όταν έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης σε Ελλάδα και εξωτερικό εξαιτίας της ανάρμοστης (κατά γενική ομολογία) συμπεριφοράς του σε συναυλία που έδωσε στη Μύκονο, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής - που έχει προκαλέσει και άλλες φορές στο παρελθόν με τα λεγόμενά του - προσπάθησε να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα! Τακτική που συνήθως δεν αποδίδει αλλά απογυμνώνει περισσότερο...

«Ο δημοσιογράφος της Bild με ξέσκισε, ποτέ δεν έγραψε αυτά που του είπα, έγραψε ότι ήθελε» με διάθεση δικαιολογητική και γλώσσα λαϊκή, ενώ στο στόχαστρό του βρέθηκαν και οι δημοσιογράφοι (συνηθισμένη τακτική τον τελευταίο καιρό επώνυμοι να επιτίθενται σε δημοσιογράφους). Σε ερώτηση λοιπόν, της παρουσιάστριας αν οι δημοσιογράφοι του έχουν φερθεί καλά, εκείνος δήλωσε: «Από τους δημοσιογράφους, τους πραγματικούς, δεν έχω κανένα παράπονο. Αλλά από τους δημοσιογραφίσκους έχω πολύ μεγάλο θυμό, γιατί, επειδή γράφουν σε ένα blog, νομίζουν ότι μπορούν να γράφουν ότι θέλουν». (ό, τι πάνω κάτω κάνουν και οι τραγουδιστές, δηλώνουν ό, τι θέλουν)

Ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε και στη δύσκολη οικονομική περίοδο που περνά αλλά και τα ανελέητα χτυπήματα που δέχεται από το ΣΔΟΕ. «Είμαι ο απόλυτος στόχος. Φορολογικά; Με πρωτοσέλιδα;» δήλωσε λακωνικά και πετώντας από πάνω του ενδεχόμενες ευθύνες. 

Φ.Π.