Αν δε σας λέει κάτι το όνομα, πρόκειται για νεαρό διασκεδαστή της πίστας, που με τη σειρά του έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στο περιοδικό 7Μέρες TV. Ανάμεσα σ' άλλα εντελώς αδιάφορα, επέδειξε και την κοινωνική του ευαισθησία, λέγοντας:

«Όλοι μας είμαστε παιδιά γενναία, αρκεί να το εξωτερικεύουμε κάποια στιγμή. Είμαι ένα παιδί γενναίο, με πολλές ευαισθησίες, και με γνώση του τι γίνεται γύρω μου. Δεν με αφήνουν ασυγκίνητο όλες αυτές οι καταστάσεις τις οποίες βιώνει ο Έλληνας αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά το ομότιτλο τραγούδι που έγραψε ο Γιάννης Δόξας, τον οποίο και ευχαριστώ, με αγγίζουν πάρα πολύ τα λόγια του. Είναι το τραγούδι που έδωσε τον τίτλο στον δίσκο μου».

Βιώνει ο Έλληνας τις δυσκολίες αυτή τη στιγμή και ο ευαίσθητος κ. Αργυρός δε μένει ασυγκίνητος, ώστε να τραγουδά νταλκαδιάρικα το επικό και επαναστατικό: «Δεν κάνω τον σπουδαίο μα είμαι παιδί γενναίο, δε τη φοβάμαι τη φωτιά, δε τη φοβάμαι τη φωτιά. Με ένα στρατό τα βάζω μα έλα που δειλιάζω, όταν μπροστά μου προσπερνάς, όταν μπροστά μου προσπερνάς
να 'ξερα λίγο να 'ξερα λίγο αν μ' αγαπάς»… όπα της το δράμα του αισθηματία Έλληνα!
 
Α.Τ.