Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει σατιρίσει πολλές φόρες τον παθιασμένο, όλο ένταση, φορτισμένο συγκινησιακά αμετροεπώς λόγο του πρωταγωνιστή του σινεμά Κώστα Πρέκα.

Ο δεύτερος, έχει υπάρξει στη μεγάλη οθόνη, Ποπολάρος, ήρωας του '40 στο Ρούπελ, στα υποβρύχιο, στο ναυτικό, στον στρατό ξηράς και νομίζουμε του μένει παραπονεμένη μόνο η αεροπορία, αλλά δε βάζουμε και χέρι στη φωτιά. Ο Λάκης Λαζόπουλος, παρόλα αυτά, αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο τον Κώστα Πρέκα, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», για να του προτείνει έναν ρόλο για τη νέα του σειρά με τίτλο «Ορκιστείτε παρακαλώ» που πρόκειται για το remake της παλαιότερης θρυλικής επιτυχίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κώστας Πρέκας ξαφνιάστηκε με το τηλεφώνημα αλλά αρνήθηκε να συμμετάσχει, αφού όπως του είπε κάτι τέτοιο δεν του ταιριάζει και πριν κλείσει το τηλέφωνο δήλωσε πως αν ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει μια σειρά βασισμένη πάνω του θα το συζητήσουν. Το τελευταίο κομματάκι δύσκολο το κόβουμε διότι μόνο το ριμέικ για τον Άγνωστο Πόλεμο, θα του ταίριαζε και ίσως δε συμφωνήσει ο Φώσκολος.  
 
Α.Τ.