Είναι όμορφα κορίτσια, που θεώρησαν πως η καλή εμφάνιση από μόνη της φτάνει για μεγαλεία και χλιδές. Η πορεία της λάμψης, της σινιέ τσάντας, του εξτένσιον, της λεύκανσης και του ψεύτικου – φορητού στήθους, έχει έξοδα και οι καλλιτέχνιδες, επιλογές.

Στα Χανιά, σύμφωνα με το flashnews.gr, συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ένας 29χρονος από το Ρέθυμνο, μαζί με μια 31χρονη εμφανίσιμη κυρία, σχετικά γνωστή, η οποία τραγουδά σε νυχτερινό κέντρο στην παραλιακή της Αθήνας. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων εντόπισαν στο διαδίκτυο μια τολμηρή δημοσίευση.

«Εάν αναζητάς κάτι το μοναδικό θα στο βρω. Θέλεις τραγουδίστρια ή ηθοποιό; Αρκεί να πληρώνεις καλά. Ανεξαρτήτως φύλου. Για ζευγάρια και μη. Ό, τι θέλεις όπου το θέλεις» έγραφε μεταξύ άλλων η αγγελία στην οποία υπήρχε και κινητό τηλέφωνο μάνατζερ.

Με μεθοδολογία Low and Order, στα επεισόδια με το Ηθών, αστυνομικός των Χανίων επικοινώνησε και «έκλεισε» συμφωνία για να έχει μια γυναίκα 31 ετών που τραγουδά σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας επί τρείς ημέρες και με αντίτιμο 11.000 ευρώ. Προχθές το απόγευμα έφτασε αεροπορικώς στα Χανιά η κοπέλα, την οποία πήρε από το αεροδρόμιο ο 29χρονος και με ένα αυτοκίνητο πήγαν στο σημείο του ραντεβού που ήταν ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο. Πήγαν στο δωμάτιο όπου τους περίμενε ο αστυνομικός – πελάτης, ο οποίος έδωσε στον 29χρονο τα 11.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Μόλις ο 29χρονος έφυγε με τα χρήματα, έγινε η επέμβαση των αστυνομικών οι οποίοι τον συνέλαβαν για μαστροπεία και κατέσχεσαν τα χρήματα.

Επίσης συνελήφθη και η 31χρονη για πορνεία χωρίς άδεια και βιβλιάριο υγείας, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 29χρονου βρέθηκαν: Ένα γκλοπ - δύο πτυσσόμενα στιλέτα – τρία κινητά – ένα λαπτοπ – δύο γούνινες ροζ χειροπέδες και διάφορα ερωτικά βοηθήματα. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Λυπηρά φαινόμενα, που πάντα υπήρχαν αλλά που πλέον είναι ακόμη περισσότερο διαδεδομένα. Δυστυχώς. Η κυρία και ο εργαζόμενος, θα μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά τους, δηλωμένα, με γιατρούς, με φορολόγηση και φυσικά όχι ως «καλλιτεχνία»…