Αγωγή φαίνεται ότι έχει καταθέσει ο Γιάννης Λάτσιος κατά της Ελένης Μενεγάκη, μιας και, σύμφωνα με το περιοδικό «CIAO», η ξανθιά παρουσιάστρια δεν του έχει δώσει ακόμα διαζύγιο!
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αγωγή που πέρασε από τις δικαστικές αίθουσες του Πρωτοδικείου Αθηνών στις 16 Σεπτεμβρίου αφορά την οικογένεια Λάτσιου – Μενεγάκη, ενώ γράφεται ότι δείχνει πολλά για τις σχέσεις που έχει σήμερα το ζευγάρι.
 
Το περιοδικό «CIAO» γράφει συγκεκριμένα ότι η σχέση των δύο πρώην συζύγων απέχει πολύ από την ειδυλλιακή εικόνα που συχνά παρουσιάζεται προς τα έξω, μιας και καταφεύγουν στα δικαστήρια για να επιλύσουν τις όποιες διαφορές τους, που δεν μπορούν να λυθούν εξωδικαστικά.
 
Όπως μάλιστα αναφέρεται, σε περιπτώσεις σαν αυτές ο γάμος μπορεί να λυθεί και μετά από τέσσερα χρόνια, όταν πλέον ό ένας από τους δύο συζύγους θα κάνει τη σχετική αίτηση με το επιχείρημα ότι το ζευγάρι έχει πάψει εδώ και καιρό να ζει μαζί.
 
Στην περίπτωση του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη, είναι φανερό ότι η παρουσιάστρια δεν θέλει να εκδοθεί το διαζύγιο, κάτι εξαιρετικά δυσνόητο, με δεδομένο ότι είναι αυτή που έχει προχωρήσει τη ζωή της στο πλευρό ενός άλλου άνδρα...