Πολύς θόρυβος έγινε χτες με τη δήλωση της Δέσποινας Βανδή για την εγκυμοσύνη και τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και την Ελένη Μενεγάκη η οποία της απάντησε.

Συγκεκριμένα η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της είπε ότι "και να μείνω έγκυος, δεν θα ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης, τα ρεζερβέ δεν θα ανέβουν" ενώ η Ελένη Μενεγάκη της απάντησε: "Εγώ πάντως δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια γυναίκα που ήθελε πάρα πολύ να γίνει μάνα, και έγινε μάνα, μπορεί να "ειρωνεύεται" κάποια άλλη γυναίκα που θέλει να το κάνει αυτό. Ότι μπορεί να θέλει να της κολλήσουν την ταμπέλα πως θέλει να το κάνει για να κάνει νούμερα. Αν εννοεί αυτό, δεν το θεωρώ σωστό. Αν δεν εννοεί αυτό. Και να ανεβαίνουν τα νούμερα, δεν κάνεις παιδί, δεν περνάς του κόσμου τις ταλαιπωρίες, για να κάνεις νούμερα. Αυτά είναι γελοιότητες".

Η Χριστίνα Λαμπίρη σχολίασε γελώντας τις δηλώσεις: "Ένα έχω να πω, θα ακολουθήσω τη συμβουλή της Δέσποινας Βανδή. Το είπε πάρα πολύ σωστά. Δέσποινα έχεις δίκιο, είναι η τελευταία μου ελπίδα να ανεβάσω τα νούμερα. Θα μείνω έγκυος".