Η Άννα Βίσση, των μεγάλων επιτυχιών, των φανατικών θαυμαστών, της συντροφιάς μας τις τελευταίες δεκαετίες, ήταν και είναι μια όμορφη, ιδιαίτερα ζεστή και αισθαντική γυναίκα.

Ελα όμως που είναι και γιαγιά! Μια γιαγιά – φαινόμενο, ροκ και ίνδαλμα. Παρόλα αυτά, είτε σταρ, είτε όχι, τα συναισθήματα είναι ίδια, της συνέχειας, της γέννησης ενός νέου ανθρώπου, που είναι παιδί του δικού σου μωρού! Για πρώτη φορά μίλησε δημόσια για τον εγγονό της, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Σταρ και δήλωσε πως το συναίσθημα που νιώθει είναι κάτι πρωτόγνωρο, ενώ η συγκίνησή της δε κρυβόταν και τα μάτια της ήταν συνεχώς βουρκωμένα.

Σε ερώτηση που δέχτηκε αναφορικά με το σε ποιον μοιάζει το μωρό, είπε πως αρχικά όταν γεννήθηκε ήταν ίδιος ο μπαμπάς του ενώ στη συνέχεια είχε και στοιχεία από την κόρη της. Η Σοφία Καρβέλα όπως ανέφερε η Άννα Βίσση είναι μια πολύ καλή μητέρα και είναι συνεχώς κοντά στο μωράκι της. Δεν κουράζεται ποτέ και δεν την αγχώνει τίποτα, ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα και με το βραδινό ξύπνημα.

Όπως είπε η Άννα Βίσση, η Σοφία με τον Θανάση και το μωρό θα έρθουν τα Χριστούγεννα για να κάνουν όλοι μαζί γιορτές στην Ελλάδα.