current views are: 1

30 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση14:37

Ελένη Μενεγάκη – πρεμιέρα: Όπως το 1995!

 Ξεκίνησε η εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη, φυσικά, Μενεγάκη, στον Άλφα μόνιμη στέγη τηλεοπτική της Ελένης και με όλους τους συνεργάτες  που φυσικά επέλεξε η Ελένη! 

Δημοσίευση 14:37’
αρθρο-newpost

 Ξεκίνησε η εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη, φυσικά, Μενεγάκη, στον Άλφα μόνιμη στέγη τηλεοπτική της Ελένης και με όλους τους συνεργάτες  που φυσικά επέλεξε η Ελένη! 

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

 Ξεκίνησε η εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη, φυσικά, Μενεγάκη, στον Άλφα μόνιμη στέγη τηλεοπτική της Ελένης και με όλους τους συνεργάτες  που φυσικά επέλεξε η Ελένη! Όχι δεν ειρωνευόμαστε, αφού και εμείς αν είχαμε εκπομπή –που δεν…- «Ελένη» θα την βγάζαμε.

Με την αρχή του «φιρερ πριντς» στο θηλυκό, η κα. Μενεγάκη προχώρησε σε σίγουρο έδαφος, με μόνη αλλαγή στο σκηνικό, που εγκατέλειψε εκείνα τα φρικώδη ροζουλιά και μοβιά, της Μπάρμπι – Κιτσαρέλα και επέλεξε γήινους και μπλε τόνους, λιγότερο κραυγαλέους από άλλες χρονιές. Κατά τα αλλά ίδια πρόσωπα, ίδια θεματολογία, καμία αλλαγή, με μια ενδυματολογικά συντηρητική στην ασφάλεια του άσπρου Ελένη αλλά με το ντεκολτέ ιλιγγιώδες και το μίνι πιο κοντό από ποτέ.

Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ήταν η αιφνιδιαστική μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 που τους έφερε αντιμέτωπους με τον Πέτρο Κωστόπουλο, o οποίος ανέλαβε την παρουσίαση του «Πρωινό Mou» μετά την αποχώρησή τους από το Mega. 

Ως συνήθως η Ελένη Μενεγάκη δεν μιλάει αλλά ακούει τους συνεργάτες της να τοποθετούνται γι’ αυτήν. Έδωσε λοιπόν το έναυσμα για την κουβέντα λέγοντας πως: «Σαν να κουνήθηκαν λίγο τα πράγματα φέτος. Και ενώ λέγαμε τα τελευταία χρόνια ότι δεν κουνιέται φύλλο, δεν υπάρχουν εκπομπές, δεν μετακινείται κόσμος… ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι αισθάνθηκα πολύ ωραία βλέποντας να γίνονται αλλαγές». Στη συνέχεια, η ομάδα του «Ελένη» συζήτησε και τις υπόλοιπες αλλαγές στα φετινά τηλεοπτικά πλατό και τελικά επέστρεψε στο θέμα της αναδιαμόρφωσης της πρωινής ζώνης και την είσοδο σε αυτή του Πέτρου Κωστόπουλου.

«Εμένα αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν αυτές οι αλλαγές ανάμεσα σε Mega και ΑΝΤ1. “Μου παίρνεις Λιάγκα-Σκορδά; Σου παίρνω Κωστόπουλο!”» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου εξήγησε ότι η απόφαση του Mega να βάλει στο πρωινό τον Πέτρο Κωστόπουλο τη βρίσκει πλήρως αντίθετη! Και επειδή πολύ μας κόφτει τι βρίσκει πλήρως αντίθετη την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, με ιερή προσήλωση καθίσαμε να ακούσουμε το γιατί. Ανέλυσε λοιπόν, επιχειρηματολογώντας: 

Συγγνώμη ρε παιδιά; (σ.σ: παρακαλούμε, πείτε μας), πρωινή ζώνη ο Κωστόπουλος; Βουλώνουμε την τρύπα με όποιον βρούμε; Γιατί να θέλω να δω έναν μεσήλικα να κάνει πρωινό; Αυτό που έκανε στο βραδινό show, με τη σπιρτάδα του και έλεγε και καμιά βρωμοκουβέντα, ήταν ταιριαστό. Αλλά στο πρωί όχι». Όλα αυτά τα έλεγε υπό το βλέμμα με τα σηκωμένα σαν κινέζικα πλέον φρύδια της απόλυτης παρουσιάστριας, η οποία κάνει μεσημεριανό μεν αλλά και έφηβη δε τη λες.

Το ίδιο και τον πρώην παρουσιαστή του Μega, κ. Λιάγκα μεσόκοπο τον θεωρείς μιας και πέρασε τα 40. Επίσης η νεαρή χιλιάστρια θα έπρεπε να υπολογίζει, ότι εκείνη την ώρα που κάνει εκπομπή, δεν την βλέπουν τα νήπια και οι παιδικοί σταθμοί αλλά συνομήλικοι και συνομήλικες του μεσήλικα και δεν θα άνοιξε και η καρδιά τους από την τοποθέτησή της. 

«Βλέπω μάλιστα ότι σιγά σιγά μπαίνει και η Μπαλατσινού στο παιχνίδι» ανέφερε σε κάποιο σημείο της συζήτησης ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την Ελένη Μενεγάκη να του απαντά: «Γιατί το σκέφτεσαι έτσι και δεν σκέφτεσαι ότι από την αρχή το είχαν συζητήσει έτσι και δεν ρίχνανε ονόματα έτσι απλά για να δουν αντιδράσεις;». Παράλληλα, Γρηγόρης Γκουντάρας και Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος διαφώνησαν σχετικά με το προφίλ του διδύμου Λιάγκα – Σκορδά και την αλλαγή που πραγματοποιήθηκε σε αυτό μέσα από την πορεία τους τα τελευταία χρόνια στο Mega.

Φυσικά όλα αυτά δεν είναι κουτσομπολιό, ούτε κακιούλες που φεύγουν στον αέρα! Είναι διεκτραγώδηση του τηλεοπτικού ρεπορτάζ! Τόσο αλλαγμένα, προσαρμοσμένα στο κόσμο μας σήμερα, όλα που νομίζεις πως ξύπνησες το πρωί πίσω στο 1995, όπου η Ελένη Μενεγάκη, κοριτσάκι, ετοιμάζεται να κάνει καριέρα… Όλα ίδια…


σχετικα αρθρα