Είναι 18 χρονών, Ελληνογαλλίδα και θεωρείται το πιο καυτό όνομα στην μόδα, όπου η ομορφιά της συγκλονίζει και θεωρούν όλοι ότι το μέλλον της ανήκει ολοκληρωτικά.

Η Ζιστίν Αλεξανδροπούλου είναι κράμα Γαλλίδας, Ελληνίδας και έχει και λίγο από τις Ολλανδικές Αντίλλες και συγκεκριμένα από τη φυλή των Ινδιάνων Arawak από τους οποίους κρατούσε ο πατέρας της, ο οποίος είναι τραπεζίτης! Αυτή η μαγική ένωση γονίδιων στάθηκε η αίτια να δημιουργηθεί η Ζιστίν, να μαγεύει όποιον την κοιτάζει και να της χαρίσει παμψηφεί τον τίτλο της νικήτριας στο διαγωνισμό Elite Model Look. 

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου» έχει πει ανάμεσα σ' άλλα, «επισκέπτομαι μουσεία με την οικογένειά μου. Στη Λιλ, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα μέχρι την εφηβεία μου, πηγαίναμε κάθε Κυριακή. Ενώ έχω επίσης γυρίσει όλα τα μουσεία σε Παρίσι, Λονδίνο και σε αρκετές άλλες μητροπόλεις της Ευρώπης. Αν και η πρώτη μου ανάμνηση είναι από το Μπενάκη, όταν ο αδελφός μου πήγε να ρίξει κάτω ένα άγαλμα. Οπότε είναι φυσικό επακόλουθο που θέλω να σπουδάσω διεύθυνση Μουσείων και Ιστορία της Τέχνης στην École du Louvre, όπου έχω ήδη δώσει εξετάσεις και περιμένω τα αποτελέσματα». Και μορφωμένη; Πόσα πια προσόντα!

TAGS