Το ότι είναι ερωτευμένη παραδέχεται η Άννα Βίσση: ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά δεν είναι άλλος από τον εγγονό της, ενώ η τραγουδίστρια αποκαλύπτει τις συμβουλές που έδωσε στην κόρη της για την μητρότητα! Παράλληλα, η Άννα μιλά για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα...

«Αυτή τη φορά δεν θα απαντήσω αν είμαι μόνη μου. Είμαι ερωτευμένη με τον Νίκο jr.! Είναι πολύ ωραίος γκόμενος!», λέει η Άννα σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! και φωτογραφίζεται στη Νέα Υόρκη, όπου και βρέθηκε για να είναι στο πλευρό της κόρης της, Σοφίας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια παραδέχεται πως κάθε μέρα ο εγγονός της της φαίνεται διαφορετικός, αν και όταν γεννήθηκε ήταν ίδιος ο Θανάσης Πανουργιάς, ενώ επισημαίνει πως δεν πιέζει την κόρη της και τον σύντροφό της να παντρευτούν.

«Κατά τη διάρκεια του τοκετού ήμουν πολύ ψύχραιμη, αλλά και πολύ συγκινημένη. Είχα ανησυχία αλλά χωρίς πανικούς», δηλώνει η Άννα για τα συναισθήματά της και, αναφερόμενη στις αντιδράσεις της μετά την γέννα, αναφέρει: «όλοι φωνάζαμε! Από το βίντεο καταλάβαμε μετά τι λέγαμε. Εκείνη την ώρα μιλάς στο παιδί και, ουσιαστικά, του συστήνεσαι. Έπρεπε να δεις τη Σοφία πώς κοιτούσε το μωρό! Η γιατρός την φρόντιζε και εκείνη δεν την ένοιαζε, έβλεπε μόνο το μωρό της. Ο Θανάσης ήταν επίσης πολύ συγκινημένος και συγκινητικός ταυτόχρονα. Την φρόντιζε, την χάιδευε, ήταν πολύ ευτυχισμένος...».

Όσο για το πώς νιώθει πλέον η ίδια;
«Αυτό τον καιρό με ρωτάνε όλοι πώς αισθάνομαι που είμαι γιαγιά. Είναι ένας καινούργιος κύκλος ζωής για μένα. Αυτό που ζω, όχι μόνο δεν με γερνάει, αλλά με ανανεώνει. Θέλω να είμαι καλά και να δω τον εγγονό μου να μεγαλώνει, να τον κάνω παρέα. Μέσα στον ανασφαλή μου κόσμο, αυτό με δυνάμωσε. Γουστάρω που είμαι γιαγιά και έχω το εγγόνι μου!».