Φέτος τον χειμώνα το παιχνίδι παίζεται στο κέντρο της Αθήνας. Το La béL Club Athens στο Γκάζι, έρχεται 4 Οκτωβρίου να επαναπροσδιορίσει τη dance σκηνή της πόλης.

Ο γνώριμος χώρος της Τζαφέρη 11 αλλάζει. Αποκτά νέο industrial ύφος, δίνοντας έτσι, το στίγμα του club, που εξελίσσεται διαρκώς, κρατώντας τα ηνία στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Λανσάροντας ένα πολυσυλλεκτικό line-up, το La béL Club Athens, αναμένεται να φιλοξενήσει διάσημουςΈλληνες και ξένους εκπροσώπους της χορευτικής μουσικής κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με ανεπανάληπτα χορευτικά show, ενώ τα δημοφιλή One Love R&B party υπόσχονται να κάνουν τις Πέμπτες πιο καυτές.

Στο νεο hi-end χώρο, δεσπόζει η minimal αισθητική και οι αυστηρές γραμμές, ενώ στις μεγάλες του επιφάνειες κυριαρχεί φωτογραφικό υλικό urban ύφους. Ο τεχνολογικά προηγμένος φωτισμός, αλλάζει ανάλογα με τη διάθεση και σε συνδυασμό με το δυνατό soundsystem, δίνει την αίσθηση dance club του εξωτερικού.  

Ετοιμαστείτε για μια μια ανεπανάληπτη χορευτική εμπειρία σε μια διαφορετική Αθηναική νύχτα. Κάποιοι ίσως έχετε deja vu, κάποιοι άλλοι σίγουρα θα εκπλαγείτε, σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν θα σταματήσετε να χορεύετε! La béL Club, Join the Winter Wonderland of Athens.