Δεν επιδεικνύει τον πλούσιο τρόπο ζωής της ενώ έχει αποδείξει πολλές φορές ότι έχει πλήρη συναίσθηση της κοινωνίας που παραπαίει και των προβλημάτων αυτής.

Η όμορφη Μαρίνα Βερνίκου έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Μελέτησέ το» και αναφέρθηκε στον έρωτα της ζωής της, τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη αλλά και την πρωτότυπη πρόταση γάμου που αυτός της έκανε.

«Του είχα πει ότι στη Σαντορίνη θα πάω με αυτόν που θα παντρευτώ. Κάθε φορά που έλεγα ότι θα πάω σε αυτό το νησί, πάντα κάτι συνέβαινε και δεν πήγαινα. Μία μέρα μου είπε να ετοιμάσω τη βαλίτσα μου και πήγαμε στο αεροδρόμιο. Μπήκαμε σε ένα ελικόπτερο και, όταν ήμασταν πάνω από τη Σαντορίνη μου λέει “η Σαντορίνη είναι εδώ. Πάμε Σαντορίνη ή πάμε Ίο;” και μου έδωσε το δαχτυλίδι», περιέγραψε η ίδια για να δηλώσει ύστερα πως κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πως ο Μίλτος Καμπουρίδης ήταν ο άνδρας που θα παντρευόταν!

Η γοητευτική εφοπλίστρια έδωσε και τη δική της "συνταγή" γάμου: «Υπάρχει συνταγή στον γάμο και αυτή είναι να αισθάνεσαι πως ο σύζυγός σου είναι φίλος σου, να μοιράζεσαι τα πάντα μαζί σου και να τον θαυμάζεις».