Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και στην περίπτωση της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου η παροιμία τούς ταιριάζει γάντι. Η τραγουδίστρια προφανώς και δεν μπορεί μακριά από τον καλό της και έτσι πριν από λίγες ημέρες όχι μόνο ταξίδεψε στην Ιταλία για να τον συναντήσει (αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής παίζει στη Σαμπντόρια), αλλά ανάμεσα στο... sightseeing φωτογραφήθηκε μαζί του την ώρα που αντάλλασσαν καυτά φιλιά μπροστά στη Φοντάνα Ντι Τρέβι στη Ρώμη.

Η Αγγελική, που έχει αποφασίσει να μην κρύβει πια τα όσα ωραία συμβαίνουν στη ζωή της, έχει μετατρέψει τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram σε «αγαπημένο μου ημερολόγιο» και μοιράζεται μ' αυτόν τον τρόπο τις προσωπικές στιγμές της με τους φίλους της.
Εκείνους που λένε ότι «μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται», οι δυο τους έχουν αποφασίσει να τους διαψεύσουν πανηγυρικά, αφού και η Αγγελική και ο Σάββας έχουν αποφασίσει να αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλο όταν οι υποχρεώσεις τους -που είναι αρκετές τώρα που και η τραγουδίστρια άρχισε τις εμφανίσεις στον Βοτανικό- τους το επιτρέπουν ή έστω τους δίνουν μια μικρή δυνατότητα συνάντησης. Αλλωστε και η Ιταλία είναι... δίπλα, εδώ που τα λέμε.

Η Αγγελική δεν μας ενημέρωσε πάντως τι ευχή έκαναν οι δυο τους ρίχνοντας κέρμα στο πολυφωτογραφημένο σιντριβάνι, εμείς όμως υποπτευόμαστε ότι επιθυμία τους είναι περισσότερος χρόνος για να ζήσουν τον έρωτά τους. Κι ας έλεγε ο διεθνής μέσος στο παρελθόν ότι «δεν μπορώ να είμαι με την ίδια γυναίκα πάνω από έναν μήνα». Φαίνεται ότι η τραγουδίστρια έχει όλα εκείνα τα προσόντα που την καθιστούν... μόνιμη και όχι προσωρινή!