Έχει αναλάβει τα ηνία του νέου, αναβαθμισμένου δελτίου ειδήσεων του STAR και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει τις θετικότερες εντυπώσεις. Η εμπειρία της άλλωστε μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν αφήνει χώρο για αμφιβολίες.

Η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό People και αναφέρθηκε στο νέο της τηλεοπτικό στοίχημα αλλά και τη συνεργασία της με τον κ. Νίκο Χατζηνικολάου.

«Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη ο ερχομός του Νίκου. Πρώτα η ιδιοκτησία του σταθμού με ενημέρωσε ότι αποφάσισε να κάνει αλλαγή στο ειδησεογραφικό κομμάτι και συμφωνήσαμε να παρουσιάζω το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στη συνέχεια, μου ανακοίνωσαν πως έχει ήδη γίνει μια προσέγγιση στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ήταν μεγάλη χαρά για μένα, γιατί με τον Νίκο συνεργαζόμαστε από το 1992 στο Mega. Θεωρώ ότι είναι ο μόνος στην τηλεόραση στον τομέα της ενημέρωσης που έχει προσωπικό κοινό πιστό, που τον ακολουθεί σε καθετί που κάνει. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε απόλυτη συναντίληψη ως προς τα πού πρέπει να κυμανθούμε ειδησεογραφικά».

Η Μάρα Ζαχαρέα μίλησε και για τα όνειρά της, τότε που ήθελε να γίνει ζωγράφος!!!

«Ονειρευόμουν να γίνω ζωγράφος. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να αποφάσιζα ξανά τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου, θα σπούδαζα ιστορία της τέχνης και το επάγγελμα που θα διάλεγα θα ήταν η οργάνωση των μουσείων».