Τα ύστερα του κόσμου που θα 'λεγε και η γιαγιά μου! ​Στο νοσοκομείο από μια απρόσεκτη κίνηση κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού στο ευαίσθητο σημείο του σώματός του με σεξουαλικό βοήθημα κατέληξε πασίγνωστος τραγουδιστής πριν από λίγες ημέρες.

Κάτω από άκρα μυστικότητα, λόγω της ιδιαιτερότητας του ατυχήματος έφτασε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης στο νοσηλευτικό ίδρυμα και μάλιστα υποφέροντας από αφόρητους πόνους. Ο 29χρονος λαοφιλής ερμηνευτής γνωστός στο πανελλήνιο από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό μουσικό reality άφησε άφωνους γιατρούς και νοσηλευτές, όταν διαπίστωσαν τον λόγο που τον έφερε εκεί.

Μόλις τον εξέτασαν οι γιατροί ενέκριναν απαραίτητα την εισαγωγή και τη νοσηλεία του για δυο 24ωρα. Ο τραγουδιστής που αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί δίπλα σε μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, εξήγησε στο ιατρικό προσωπικό όλα όσα είχαν προηγηθεί της επίσκεψης του, προκειμένου να «διαφωτίσει» το έργο τους.

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή του χορήγησαν ειδική φαρμακευτική αγωγή ώστε να σταματήσουν τους αφόρητους πόνους. Μετά από εξετάσεις έκριναν πως η εισαγωγή του στο χειρουργείο δεν ήταν απαραίτητη. Ο 29χρονος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso αφού ευχαρίστησε τους γιατρούς του, ζήτησε να παραμείνει μυστική η εισαγωγή του...

Είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στις νεαρές ηλικίες αλλά και στις μεγαλύτερες λόγω της λαϊκής του φωνής, ενώ η εμφάνισή του είναι περισσότερο ποπ! Το τελευταίο διάστημα διατηρεί σχέση με επίσης γνωστή στο ευρύ κοινό κοπέλα από τον χώρο της τηλεόρασης.  Φανταστείτε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, τώρα που γνωρίστηκαν πιο εις βάθος, πως θα εκτιμούν τα τραγούδια του!