current views are: 1

8 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση09:45

O Chris Brown καυχιέται για την πρώτη του φορά σε ηλικία 8 ετών!

Είναι κοινό μυστικό ότι ο εκκεντρικός πρώην της Rihanna, Chris Brown είχε ανέκαθεν μία πολυτάραχη ζωή, ωστόσο η σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε μιλώντας στην Βρετανική Guardian, άφησε άφωνους τους φαν του.

Δημοσίευση 09:45’
αρθρο-newpost

Είναι κοινό μυστικό ότι ο εκκεντρικός πρώην της Rihanna, Chris Brown είχε ανέκαθεν μία πολυτάραχη ζωή, ωστόσο η σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε μιλώντας στην Βρετανική Guardian, άφησε άφωνους τους φαν του.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο εκκεντρικός πρώην της Rihanna, Chris Brown είχε ανέκαθεν μία πολυτάραχη ζωή, ωστόσο η σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε μιλώντας στην Βρετανική Guardian, άφησε άφωνους τους φαν του. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στη Βρετανική Guardian, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι η πρώτη του σεξουαλική επαφή ήταν σε ηλικία 8 ετών!
 
«Είναι διαφορετικά στη περιοχή μου» δήλωσε γελώντας ο Brown, ο οποίος μεγάλωσε στην αγροτική περιοχή της Βιρτζίνια πριν γίνει διάσημος. Οπως αναφέρει μεγάλωσε με μια μεγάλη συμμορία μαζί με τα δύο του ξαδέλφια, και όλοι τους παρακολούθησαν τόσο πολύ πορνό σε μικρή ηλικία, ώστε ανυπομονούσαν να ξεκινήσουν. «Μέχρι εκείνο το σημείο, βρισκόμασταν υπ’ ατμών. Μας άρεσαν τα κορίτσια και δε φοβόμασταν να τους μιλήσουμε». Και συμπληρώνει ότι «το γεγονός ότι το έκανα στα 8 μου, είναι μία προετοιμασία για την υπόλοιπη ζωή σου γιατί μπορείς να γίνεις ο καλύτερος σ’ αυτό». 
 
Ο Chris Brown βέβαια αρνήθηκε να πει με πόσες γυναίκες κοιμήθηκε από τα 8 μέχρι τα 24, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι πολλές και δεν πρόκειται να απογοητεύσει τα θηλυκά. «Oι περισσότερες γυναίκες δεν θα έχουν κανένα παράπονο, αν πάνε μαζί μου. Δεν μπορούν να παραπονεθούν. Είναι όλα τέλεια». Συγκρίνοντας τον εαυτό του με άλλους διάσημους μουσικούς, δήλωσε: «Ξέρετε πώς ο Prince είχε πολλά κορίτσια στην εποχή του. Ήταν o Prince». Η Καρούς Τραν πάντως δεν ήταν διαθέσιμη για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτό το συναίσθημα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε επίσης και γι’ αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «το περιστατικό Rihanna»: «Το 2009 ήταν η μεγαλύτερη αφύπνισή μου. Έπρεπε να σταματήσω να ενεργώ σαν έφηβος, σαν τρελός πιτσιρικάς» δήλωσε: «Αλλά έμαθα κάτι από αυτό. Δεν θα έλεγα ότι συνέβη για κάποιο λόγο, αλλά ήταν κάτι για να προκαλέσει το μυαλό μου να λειτουργήσει σαν ενήλικας»…

σχετικα αρθρα