Σε συνέντευξή του στο Bήμα ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για το θέμα των ημερών, τη Χρυσή Αυγή αλλά και τις απειλές που είχε δεχτεί από εκπροσώπους τους.

Με πνεύμα αγωνιστικότητας, διάθεση καυτηριασμού των κακώς κειμένων και θαρραλέος, δήλωσε: «Επειδή το θέατρο ήταν στην Κυψέλη και όπως αντιλαμβάνεστε εκεί είναι το κέντρο των γεγονότων λόγω πολλών ξένων, ένα βράδυ βγαίνοντας από το θέατρο, βρήκα έναν νεαρό να μοιράζει φυλλάδια της Χρυσής Αυγής. Του λέω: “Ρε τι κάνεις εσύ εδώ;” Μου απάντησε ότι μοίραζε φυλλάδια και του είπα: “Πήγαινε λίγο παραπάνω. Εδώ βρήκες; Εδώ δεν κολλάει” Ήταν ευγενής...

... Μια άλλη μέρα, ακριβώς απέναντι από το θέατρο όπου ήταν μια στάση, κάθονταν δυο έγχρωμοι. Σταματάει ένας πιτσιρικάς 18 ετών με ένα μηχανάκι και άρχισε να τους κάνει “ουουουου”. Τον φώναξα και τον ρώτησα τι κάνει. Γύρισε απειλητικά και μου είπε: “Τι θες ρε εσύ; Θες να φέρω καμιά σαρανταριά και να σου το κάνουμε γιαπί;” Τον προκάλεσα να το κάνει και του είπα ότι τον περιμένω. Φυσικά έφυγε και δεν έγινε απολύτως τίποτα», εξήγησε ο παρουσιαστής.

Ευτυχώς...