current views are: 1

9 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση10:52

Ο Μέμος Μπεγνής διασκεδάζει με τις αρνητικές κριτικές!

Καλεσμένος της Χριστίνας Λαμπίρη ήταν ο Μέμος Μπεγνής και μίλησε για την Τέχνη του, το παιχνίδι του lifestyle αλλά και τις αρνητικές κριτικές που τον διασκεδάζουν.
 

Δημοσίευση 10:52’
αρθρο-newpost

Καλεσμένος της Χριστίνας Λαμπίρη ήταν ο Μέμος Μπεγνής και μίλησε για την Τέχνη του, το παιχνίδι του lifestyle αλλά και τις αρνητικές κριτικές που τον διασκεδάζουν.
 

Καλεσμένος της Χριστίνας Λαμπίρη ήταν ο Μέμος Μπεγνής και μίλησε για την Τέχνη του, το παιχνίδι του lifestyle αλλά και τις αρνητικές κριτικές που τον διασκεδάζουν, όπως ο ίδιος ομολόγησε.
 
«Έχουν γραφτεί πολλά για μένα που δεν είναι αλήθεια. Είχα αρκετές επιθέσεις από τα media και στην αρχή με πείραζαν πολύ. Έγραφαν, “ποιος νομίζει ότι είναι αυτός”, “σιγά τον ποιοτικό ηθοποιό” και άλλα τέτοια. Τώρα βέβαια επιδιώκω να τις διαβάζω για να διασκεδάζω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Πολλές φορές έχει απασχολήσει lifestyle εκπομπές περισσότερο για την προσωπική του ζωή παρά για τις επαγγελματικές του ενασχολήσεις. Ο ίδιος σπεύδει να διευκρινίσει πως ποτέ δεν έπαιξε το γνώριμο πλέον σε όλους «παιχνιδάκι» της showbiz και εξηγεί:

«Γεύτηκα την επιτυχία στο μεγαλείο της, αλλά ποτέ δεν είπα “Έφτασα, θαυμάστε με”. Δεν θεώρησα ποτέ ότι είμαι κάποιος, απλώς προσπαθώ να κάνω καλά τη δουλειά που αγαπώ. Αν απασχόλησα τον Τύπο, ήταν για τη δουλειά μου και μόνο. Δεν κυνήγησα εγώ το lifestyle, δεν είπα ποτέ ελάτε εδώ να με φωτογραφίσετε. Άλλωστε νομίζω ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν». 

Και εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο… Η στάση του απέναντι στα media, τη δημοσιότητα και τα δημοσιεύματα ήταν πάντα αξιοπρεπής… Χαμηλών τόνων άνθρωπος με ξεχωριστό ταλέντο!


σχετικα αρθρα