"Η κυρία που θα υποδεχθώ τώρα τα έχει κάνει όλα" είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος καλωσορίζοντας στην εκπομπή του τη Λιάνα Κανέλλη...

Με καλεσμένη τη Λιάνα Κανέλλη το θέμα ήταν φυσικά η τηλεόραση και οι εμφανίσεις της ως "άτυπου εκπροσώπου του κόμματο" όπως είπε ο παρουσιαστής για να του απαντήσει η βουλευτής του ΚΚΕ:

"Κάνεις λάθος. Τα τελευταία δύο χρόνια ψάχνω δουλειά στην τηλεόραση αλλά δε βρίσκω" αποκάλυψε η ίδια.

Ο Κωστόπουλος της πρότεινε βέβαια να κανονίσει κάτι στον Alpha, αλλά η Λιάνα του απάντησε "δεν το κόβω". Και συμπλήρωσε: "Ως φιλοξενούμενη δεν κοστίζω τίποτα. Την τηλεθέασή μου την κάνω. Το show το κάνω. Η μασκότ. Γιατί να με πληρώσουν".

Μιλώντας για την τηλεόραση η Λιάνα Κανέλλη είπε ότι δεν θα μπορούσε να κάνει σήμερα πρωινή εκπομπή με θεματολογία που –όπως είπε- καθορίζουν άλλο. Μάλιστα όταν ο Κωστόπουλος της είπε ότι  θα πρέπει ανάμεσα στα πολιτικά να λέει και κάτι για τη Μενεγάκη, η Λιάνα είπε κοφτά ότι αυτό δεν γίνεται χωρίς αυτό να σημαίνει πως "είναι ότι χειρότερο στον κόσμο η Μενεγάκη".

Τέλος διέψευσε ότι της είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει στο Dancing, ενώ μιλώντας για τις τηλεοπτικές κόντρες της είπε ότι δεν επιτίθεται απλά "ανάβει" όταν ακούει να λένε ψέματα.