Ενα στριπτιζάδικο αλλιώτικο από τα άλλα άνοιξε τις πύλες του στο Λας Βέγκας. Για να δουλέψει μια γυναίκα στο «Thick Sundaes» δεν πρέπει να είναι γυμνασμένη και να έχει τέλειες αναλογίες. Πρέπει όμως να ζυγίζει πάνω από 200 κιλά! 

Μάλιστα η υπέρβαρη ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου νάιτκλαμπ έχει χωρίσει τις γυναίκες σε δύο κατηγορίες. Στην BBW (big, beautiful women δηλαδή μεγάλη όμορφη γυναίκα) και στην SSBBW (supersize big beautiful women δηλαδή τεράστια όμορφη γυναίκα).

Και όπως παραδέχεται η 42χρονη Sammee Matthews μπορεί το Λας Βέγκας να είναι λίγο μακριά παρολαυτά έχουν έρθει άνθρωποι ακόμα και από τη Γερμανία για να δουν το σόου. 

«Ηθελα να δώσω στις υπέρβαρες γυναίκες μια ευκαιρία να αισθανθούν ποθητές. Ηθελα και εγώ να κάνω κάτι διαφορετικό και να κοιτάξω τον εαυτό μου διαφορετικά. Και μπορεί το Λας Βέγκας να είναι πόλη που δεν έχει πολλούς παχύσαρκους φαίνεται όμως το σόου να βρίσκει ανταπόκριση», εξηγεί η ιδιοκτήτρια του κλαμπ και συνεχίζει: «Το να είσαι μια BBW και να έχεις αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντικό να ανέβεις στην μπάρα και να χορέψεις. Ποτέ μου δεν προσπάθησα να κρύψω τα κιλά μου. Φοράω ότι μου αρέσει και ότι με κάνει να νιώθω σέξι. Οποιος έρχεται εδώ δεν έχει κόμπλεξ. Έχει λύσει τα προβλήματά του».

TAGS