Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στο ένθετο Real News της Κυριακής για το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Mega που θα παρουσιάζει από την ερχόμενη Δευτέρα αλλά και τον ρόλο που θα έχει η Τζένη Μπαλατσινού σε αυτό.

«Η Τζένη θα είναι μαζί μου και μάλιστα ο ρόλος της θα είναι πιο διευρυμένος από αυτό που γράφτηκε, ότι δηλαδή θα έχει μια στήλη. Θα είναι κάθε μέρα δίπλα μου» δήλωσε ο παρουσιαστής του Mega, ενώ πρόσθεσε: «Υπάρχουν πράγματα στα οποία θα λειτουργήσει προωθητικά και πράγματα στα οποία η Τζένη θα είναι το "φρένο", αλλά νομίζω ότι θα είναι φρένο σ’αυτά που δεν πρέπει να πω σε ένα πρωινό. Άρα είναι καλό, γιατί εγώ χρειάζομαι "χαλινάρι", ξεφεύγω! Όμως η Τζένη δεν είναι κομπλεξική για να με ευνουχίζει».

Πώς αποφάσισε μετά τη βραδινή εκπομπή που παρουσίαζε να μεταπηδήσει στην πρωινή ζώνη; «Μου άρεσε πάντα το βραδινό αλλά το έκανα. Θα μπορούσα βέβαια να το κάνω για άλλα 10 χρόνια –θα το κάνω άλλωστε και τώρα, πιο αραιά. Κατάλαβα όμως στα δοκιμαστικά ότι τελικά το πρωινό μάλλον μου πάει πιο πολύ όσο κι αν ακούγεται περίεργο. Κι είναι και πιο εύκολο. Στο βραδινό υπήρχαν στιγμές που με έπιανε απελπισία, όταν είχα καλεσμένο φτωχό στον λόγο, σαν να είχε καβούρια. Αισθανόμουν τον τρόμο του τερματοφύλακα μπροστά στα πέναλτι. Το άλλο που κατάλαβα είναι ότι μου αρέσει. Γιατί σ’εμάς θα περνάει από την πολιτική μέχρι τα κουτσομπολιά, μου αρέσει όλο το φάσμα».