Πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην πετυχημένη παράσταση “Άντρες έτοιμοι για όλα” και έχει εισπράξει μέχρι στιγμής πολύ χειροκρότημα λόγω της δυνατής ερμηνείας της ως Λιούμπα. Και συνεχίζει να μας εκπλήσσει όχι μόνο με τα κάλλη και τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά και με τις αποκαλύψεις της για τους παλιούς της συμμαθητές.

Το ξέρατε ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν συμμαθήτρια με τον Αλέξη Τσίπρα; Η ίδια μίλησε στο Πρώτο Θέμα για τη σχέση της με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν μεγαλύτερος από εμένα – εγώ ήμουν συμμαθήτρια με την αδελφή του – και ξεχώριζε από τότε καθώς ήταν έντονα πολιτικοποιημένος. Παιδί με δυναμικό χαρακτήρα φαινόταν από τότε ότι η ενασχόλησή του με την πολιτική αποτελούσε για εκείνον μονόδρομο», είπε και συμπλήρωσε: «Βρίσκω ωραίο να υπάρχουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική σκηνή, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανέναν, μικρό ή μεγάλο ηλικιακά, που να κάνει κάτι που να με εκφράζει».

Ε και μετά τις αποκαλύψεις για τον πολιτικό - συμμαθητή, είπε να κάνει γνωστό και το ότι είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο (αλίμονο)!